Večerala sa dečkom svoje kćerke: A onda je par dana kasnije našla SLIKU OD KOJE JE ZANIJEMILA (FOTO)

Zanimljivosti
Večerala sa dečkom svoje kćerke: A onda je par dana kasnije našla SLIKU OD KOJE JE ZANIJEMILA (FOTO)
.

Tokom jedne večere saznali su stvari iz prošlosti, zbog kojih je maka otišla na tavan kako bi potvrdila priču koja se dogodila u ranom djetinjstvu.

Priča počinje brakom između Hajdi i Eda Savita koji su se 2011. godine upoznali na fakultetu u Londonu, a vjenčali su se prošle godine, nakon šest godina fantastične veze. Međutim, kada je Ed konačno upoznao Hajdinu majku, Kej Parker, nešto se promijenilo.

Tokom jedne zajedničke večere, Kej je sa Edovom majkom Fionom pričala o tome koliko voli jedrenje. Tada je Kej spomenula da je Hajdi na jednom ljetovanju imala slatkog dečka po imenu Ed. Imala je tada šest godina, a to je bilo u Turskoj.

Kada je Fiona čula tu priču, ispustila je čašu vina iz ruke. Kej nije mogla da izbije tu priču sebi iz glave pa je, kada su gosti otišli, otišla na tavan i našla te slike sa ledovanja iz Turske.

 

Da, vjerovatno ste i sami pretpostavili – Ed iz Turske je isti Ed za koga se Hajdi prošle godine udala.

Kej je za to medijima dala svoje objašnjenje – kako kaže, duše su im se prepoznale, pa je sudbinski drugi susret urodio brakom. A šta vi kažete na ovo? Slučajnost ili ipak nešto više?

Ne propustite