Dokaz da ništa nije savršeno: Ove djevojke se ne srame svog izgleda

Zanimljivosti
Dokaz da ništa nije savršeno: Ove djevojke se ne srame svog izgleda
.

Svijetla strana poziva vas da pogledate ove neobične modele i shvatite da se ljepota može vidjeti iz mnogo različitih uglova i dolazi u mnogo različitih oblika. Upoznajte Isabella, Mariana, Polly, Joanne, Maya, i druge veličanstvene djevojke koje se ne srame njihovom izgledu.


Polly Ellens

Vjerovatno ste već vidjeli ovu crvenokosu ljepotu. Polly je postala model prije nekoliko godina i njezina popularnost raste svakodnevno. Ona kaže da su sve žene u njezinoj obitelji sigurne i ta kvaliteta joj je jako pomogla.


Kao mlada djevojčica, Polly je pokušavala sakriti svoje pjegice pomoću različitih proizvoda za lice, ali nešto se promijenilo i konačno je zagrlila njezin jedinstveni izgled. Ovaj pozitivan stav učinio je pjegice novim trendom, a djevojke su ih čak počele tetovirati na lica.

Mariana Mendes

 

???? Image by @thevintagegiant Jacket by @andi_bagus

Objavu dijeli Polly Ellens (@pollyellens)

Ovaj 24-godišnji model i modni dizajner iz Brazila uistinu voli sebe. Mariana je rođena s velikim znakom na licu i majka se obratila liječniku za pomoć. Svi pokušaji uklanjanja nisu uspjeli, ali na sreću Mariana nije bila uznemirena tim.


Mariana je upoznala ljude koji su je nazvali čudnim i čak ružnim, ali nije im bila stalo do njihova mišljenja jer tretira njezin bedž kao dio njezina tijela.

Isabella Fernandes

Isabella je studentica koji je bio u vatri kad je imala 17 godina. Vatra joj je ostavila tragove i ožiljke, ali se ne osjeća neugodno zbog toga. Različiti snimci fotografija pomogli su joj da postane sigurni.


Isprva je bila prilično sramežljiva, ali shvatila je da je taj proces imao pozitivan učinak na nju. Sada je ponosna što se može pokazati kad god želi.

Maya Spencer-Berkeley

 

So honoured to be part of @missguided’s #inyourskin campaign celebrating women of all shapes and sizes with things deemed “flaws” when in fact they just add to our beauty!! if you want to read my interview it is in my bio ???? #KEEPBEINGYOU I am currently finishing up my speech for @charitydebra’s members weekend this coming Saturday!! I am overwhelmingly nervous but also very excited !!!!!! If you are interested in seeing me shit my pants on stage then it will be live streamed on my instagram for the world to see???? if you are going to be at the members weekend and want to meet me please message me!!! id love to meet some of you ???? I am feeling a lot more positive at the moment and I am hoping that it continues ????I’ve got a lot of cool things coming soon and I can’t wait to share them with you all.. ????????

Objavu dijeli Maya Spencer-Berkeley (@mbajsb)

20-godišnja Maya pati od Epidermolysis Bullosa. To je skupina rijetkih genetskih stanja kože koja uzrokuje da koža blistere i suzu na najmanji dodir. Za Mayu, ova kampanja je prilika da ljudima upozori ovu bolest da nisu sami i unatoč svim svojim nedostatcima moraju voljeti i poštivati ​​svoje tijelo.

Beth Brice

 

Celebrate being #inyourownskin ✨✨✨ @bethbrice #KEEPONBEINGYOU

Objavu dijeli MISSGUIDED (@missguided)

Ovo je prvo iskustvo za Beth kao model. Missguided je pronašla ovu djevojku i ponudila joj priliku za sudjelovanje u projektu. Beth je prihvatila ponudu misleći da je nevjerojatno jer je uvijek pokušavala sakriti njezinu kožu. Kampanja je pomogla Bethu da se više osjeća sigurnijim.

Joanne Dion

 

@conkermagazine

Objavu dijeli JOANNE DION (@joannedion_)

21-godišnja Joanne je albino koji studira računovodstvo i radi modeliranje plus-veličine. Joanne je sigurna da ljepota ne odnosi samo na vaš izgled i ono što vam je u sebi, već ono što donosite svijetu. Ljepota je način na koji nosite sebe i ono što želite za sebe u budućnosti.


Kampanja Missguideda dobila je mnogo pozitivne podrške i nadahnula milijune djevojaka da podijele svoje slike na Instagrama kako bi dokazale da je moda neograničena. Evo nekoliko primjera:

Tess Daly
Tess pati od mišićne distrofije, ali ga ne sprječava da postigne stvari u svom životu. Ona je postala bloger za ljepotu koja primjenjuje šminku s bionic handom. Tess kaže da neki ljudi pišu neugodne komentare, a drugi joj zahvaljuju što je uzor koji im je pomogao promijeniti život.

Enam Asiama

 

Amen to that! ❤ @Regranned from @enamasiama - Its important to tell fat people that they are a vessel full of power. That they exist in a body that is meant for them and no one else. That besides being beautiful and perfect, their bodies are made bespoke of rose scented frequencies. That each 'flawed' feature, ugly day and self hating moment should be in fact be accepted as part of the unlearning. That their candy-coated heaven, needs to be shrined and worshipped even through the lows. That this dysmorphic hell society encourages us to burn in mentally, won't burn us out. #KEEPONBEINGYOU , LOVE FROM @missguided #ewurajaja #babesofmissguided #MyGirlEnam #EnamxMissguided #Missguided #campaign #fatgirljoy #fatgirlmagic #bodypositive #art #blacknatural #afro #style #fashion #blog #plussize #plussizemodel #model #BlackGirlMagic #photography #beauty #makeup #ghanaian #African #universiodamaquiagem_oficial - #regrann

Objavu dijeli Vol·Up·2 Magazine (@volup2)

Enam je iz Gane, ali trenutno živi u Velikoj Britaniji gdje radi kao model plus veličine. Mislimo da se nitko ne usuđuje nazvati je neprivlačnim.

Rebecca Zoubek

Rebecca mora živjeti s anetodermom, rijetkom bolesti kože koju je uvijek pokušala sakriti. Srećom, sve se promijenilo i sada Rebecca voli njezino tijelo.

Zoe Warlow

"Koga briga? Moda ne mora uvijek biti mršavljenje i laskavo za oblik vašeg tijela. Ponekad to može biti smiješno i smiješno i doista ljutito! "

Jenna Ward

"Da, mogla sam urediti ovu sliku kako bih sakrio celulit i moje umorno oči, ali ovo sam ja i ovo je stvarno."

Ne propustite