SAMO JEDAN SASTOJAK NANIJELA JE NA ČETKICU I OPRALA ZUBE: Niko joj nije vjerovao da nije išla kod stručnjaka!

Praktična žena
SAMO JEDAN SASTOJAK NANIJELA JE NA ČETKICU I OPRALA ZUBE: Niko joj nije vjerovao da nije išla kod stručnjaka!
.

Ukoliko želite imati blistavo bijele zube, ne morate plaćati skupe tretmane kod stomatologa. Naime, bjelinu ćete dobiti zahvaljujući crnoj pasti.

Potrebno vam je:

- kapsule aktivnog uglja

zu
- četkica za zube

z1

Postupak:

Prvo nakvasite četkicu za zube u vodi. Zatim uzmite kapsulu sa aktivnim ugljem, otvorite je i nanesite na četkicu. Savjetujemo da ispod stavite neki papir, kako ne biste napravili nered.

Zatim kružnim pokretima jako trljajte, i to što duže. Možda ćete na početku osjetiti neko zrno uglja, ali što više budete trljali zube, ugalj će se pretvoriti u pastu.

pp

Nakon pet minuta pranja, isperite zube i odmah ćete primjetiti razliku.

zu3

Pogledajte video:

SAVJET PLUS

Ovo je način izbjeljivanja zuba u u svom domu, a svi koji su isprobali ovu metodu kažu da su im zaista postali svjetljiji. Sve što trebate napraviti je pomiješati soda bikarbonu s pastom za zube koju inače koristite. Tu smjesu obilato nanesite na komadić aluminijske folije, stavite na zube i pritisnite kako bi folija dobro prionula uz zube.

f6

 

Dakle, više ne morate trošiti novac, jer belinu zuba možete dostići samo uz pomoć obične luminijske folije!

Evo šta vam je potrebno:

- ALU folija

f
- Pasta za zube

f1
- So

f3
- Soda bikarbona

f4

Recept se uveliko koristi od strane mnogih ljudi, jer nema nuspojava bilo koje vrste. Međutim, stomatolozi ne preporučuju korištenje ove metode češće od 3 puta mjesečno, kako ne biste ugrozili prirodni sloj koji pokriva i štiti zubnu gleđ.

Kako koristiti: Prvo, nanesite pastu za zube u posudu. Dodajte pola kafene kašičice sode bikarbone i prstohvat soli. Sastojke pomješati dok se ne sjedine!

Dodajte ovu smjesu u komad aluminijuma sa kojim se oblože zubi. Nakon što se aluminijum stavi na zube, ostaviti da odstoji 3 do 5 minuta, a zatim izvaditi aluminijum i isprati vodom.

Rezultati će biti vidljivi vrlo brzo!

ff

Ne propustite