7 stvari koje svaki muškarac potajno očekuje od buduće supruge

Zanimljivosti
7 stvari koje svaki muškarac potajno očekuje od buduće supruge
.

Zaljubljeni ste u svog muškarca do ušiju, ali šta on to očekuje od vas ako vas već gleda kao buduću suprugu...

RAZUMIJEVANJE

I muškarcima treba razumijevanje. Oni očekuju od svoje buduće supruge da ih podrži tokom nekog teškog perioda, a ne da ih neprestano okrivljuje i podsjeća na njihove greške.

novi-baljubav

ISKRENOST

Svi želimo da čujemo istinu, ali ne možemo biti potpuno iskreni. Ipak, u braku ne treba da krijete previše stvari, čak i ako će to povrijediti partnera. Žena će uvijek lako oprostiti i zaboraviti laž, ali muškarci imaju dosta poteškoća da se izbore sa tim.

embraces-love-couple-vector-material-08

DOM

Muškarci vole da se osjete prijatno i udobno kada se vrate kući i to im dosta pomaže u preživljavanju teškog dana. Obožavaju miris skuhane večere i žele da se ušuškaju sa vama na čistoj posteljini. Kuća koja poseduje sve ove stvari i u kojoj zna da ga čekate olakšava stresne dane na poslu.

embraces-love-couple-vector-material-03

KUHINJA

Savremene djevojke više vremena provode u ispred ekrana nego u kuhinji. Kuvanje je iscrpljujući i zahtijevan zadatak, ali dobro je s vremena na vrijeme priuštiti sebi jedan ukusan domaći obrok. Pripremanje hrane ne mora da bude komplikovano, već samo zdravo i spremljeno s ljubavlju.

aaaalove
ROMANTIKA

Iako većina to ne želi da prizna, muškarci su takođe nepopravljivi romantičari. Oni takođe žele da njihove žene ne zaboravljaju na romantične večere i često im dosadi da svako veče provedu pored televizora. Muškarci vole romantična putovanja, pisma ili poruke i uživaju u večerima koje su rezervisane samo za vas dvoje.

jewellery-love-luxury-romantic-tiffany-favim-com-149908

SLUŠANJE

Obe strane bi trebalo dobro da slušaju. Ipak, muškraci to nekako znaju bolje od nas. Svaki muškarac želi da njegova buduća supruga sasluša njegove probleme i želje.

love

TIŠINA

Mir i tišina su dragocjene stvari koje ne znamo mnogo da cijenimo. Muškarcima je tišina potrebnija od nas jer ih opušta i relaksira. Kada pronađu ženu koja zna i da šuti sa njima, oni već počinju da razmišljaju o zajedničkoj budućnosti sa njom.

embraces-love-couple-vector-material-02

Ne propustite