TUGA PREGOLEMA: Davor Dragičević podijelio emotivan status, ''DUŠO TATINA, ANĐELE MOJ''!

Bosna i Hercegovina
TUGA PREGOLEMA: Davor Dragičević podijelio emotivan status, ''DUŠO TATINA, ANĐELE MOJ''!
.

Davor Dragičević, otac tragično stradalog 21-godišnjeg mladića Davida Dragičevića već gotova dva mjeseca sa javnosti dijeli svoje najteže trenutke i najveću bol.

Već dva mjeseca ''otac lav'' kako su ga nazvali bori se za istinu o smrti svog sina, a u tome ga podržava veliki broj Banjalučana, koji se zajedno s Davorom okupljaju svaku večer u 18 sati u Banja Luci, na Trgu Krajine, sada već prazvanim ''Davidov trg''.

Danas je Dragičević podijelio slike iz djetinjstva svoga sina koje su izazvale lavinu reakcija. Uz njih je napisao ''DUŠO TATINA, ANĐELE MOJ'', a komentaru podrške pristigli su sa svih strana.

david

david1

david2

david3

Podsjećamo, David Dragičević bio je 21-godišnji student ektrotehnike iz Banje Luke koji je nestao u noći sa 17. na 18. mart. U potragu za njim je bila uključena Policija Republike Srpske i brojni građani, a roditelji su nudili i novčanu nagradu. Tijelo mladića je pronađeno na ušću pritoke Crkvene u rijeku Vrbas kod tvrđave Kastel, dana 24. marta.

5ab66d62-65e0-46be-ba19-5d3b0a0a0a66-david-preview

Porodica i prijatelji Davida Dragičevića od prvog danas su uvjereni da je on ubijen nakon nekoliko dana mučenja. Svake večeri na Trgu Krajine u Banjaluci u 18 sati okuplja se više stotina građana kako bi pružili podršku porodici u traganju za istinom, a Facebook grupa "PRAVDA ZA DAVIDA" sada okuplja više od 313.000 članova, a broj raste svaki dan.

pravda-za-davida

 

Ne propustite