Rekli su za nju da je najljepša djevojčica na svijetu – danas ovako izgleda (VIDEO)

E buraz
Rekli su za nju da je najljepša djevojčica na svijetu – danas ovako izgleda (VIDEO)
.

OVA SEDMOGODIŠNJA DJEVOJČICA JE LANI PROGLAŠENA ZA NALJEPŠU DJEVOJČICU NA SVIJETU, PREKO POLA MILIONA PRATIOCA IMA NA DRUŠTVENOJ MREŽI A TO SVE VODI NJENA MAJKA.

2

Radi se o djevojčici imena Anastasija Knjazeva, ona je prije godinu dana proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu. U nju se zaljubio cijeli svijet kada ju je prvi put vidio, na Instagram profilu koji njena majka vodi ima preko jednog miliona pratilaca, a iz dana u dan, ta brojka raste.

Anastasija ima samo sedam godina, njen nalog na INstagramu vodi njena majke. Za brojne brendove je uvelikok radila djeovjčica, ona iza sebe ima i pregršt profesionalnih fotografija, liči na porcelansku lutku uglavnom, za nju svi kažžu kako je najljepša na svijetu, preslatka je bez imalo sumnje, nema govora.

1

Anastasija dobila oko stotinu hiljada lajkova po fotografiji, nebrojeno komentara dobija kako je prelijepa i da izgleda prekrasno. Mnoge je zabrinula i popularnost djevojčice, možda i sa pravom. Veliki broj ljudi piše komentare da im je žao ove djevojčice, sude joj po izgledu a ona je tako mala.

3

Jedna korisnica je napisala da je užasno vidjeti da neko komentariše izgled djeteta.

U nastavku pogledajte video ove prelijepe djevojčice:

 

Ne propustite