Ne ide sve kako su zamislili: Hrvatima koji su izbacili podstanare propali planovi o lakoj zaradi, evo i zašto

Objavljeno:21.05.2018 - 14:29
A A A Times Arial

HRVATSKA - Pojedini Splićani odlučili su izbaciti podstanare i, između ostalog, brzo i lako zaraditi na posjetiteljima Ultre. Međutim, čini se da ih je previše došlo na istu ideju.

Za razliku od proteklih godina kada je bilo prilično teško pronaći smještaj u Splitu za vrijeme Ultre, ove će godine apartmana koji se iznajmljuju tijekom festivala, čini se, biti na bacanje.

A problem nije u manjoj posjećenosti Ultre, jer prema riječima organizatora prodaja karata ide odlično i stranaca će biti više nego proteklih godina. Međutim, brojni su Splićani u želji da brzo i lako zarade novac otkazali podstanarima i opremili stanove u koje su uložili i desetak tisuća eura. Ali investicije se, čini se, neće isplatiti kako su očekivali.

Naime, na stranicama za iznajmljivaje smještaja u vrijeme održavanja Ultre u Splitu je i dalje velik broj slobodnih objekata, a obzirom na to da su stranci svoja putovanja isplanirali prije nekoliko mjeseci, mnogi bi stanovi i dalje mogli ostati nebukirani.


U pokušajima da dođu do gostiju neki iznajmljivači ostavljaju svoje oglase u komentarima na službenoj stranici Ultre.

Inače, iako su cijene smještaja donekle pale jer će ljudi stan radije iznajmiti po nižim cijenama nego da ostane prazan, ima onih koji za svoje luksuzne apartmane traže vrtoglave iznose. Jedan stan u centru Splita tako se nudi za 3000 kuna po noćenju i radi se o cijeni koja je za vrijeme Ultre povećana za čak 500 posto. Iako je prema riječima stručnjaka u redu povećavati cijene smještaja dok traju festivali, u redu je podići cijenu za 30 ili 40 posto, dok je 500 posto ipak –bezobrazno.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia