6 super trikova koji će vam skratiti dragocjeno vrijeme u kuhinji: Svaka domaćica mora ovo znati!

Sve za dom
6 super trikova koji će vam skratiti dragocjeno vrijeme u kuhinji: Svaka domaćica mora ovo znati!
.

Vrijeme koje je provedeno u kuhinji bi trebalo da bude opuštajuće, stoga je dobro znati ove trikove koji će pomoći svakoj domaćici...

Postoji mnogo trikova koji čine kuhanje bržim i jednostavnijim, pa evo nekoliko zgodnih ideja za koje možda niste znali!
kuhinja12

Za jednostavno rezanje voća i povrća na početku zarežite sitne komade s jedne strane da formirate široku, ravnu površinu. Položite ga na drugu ravnu površinu kako biste stabilizirali namirnicu koja se neće otkotrljati, a i manje su šanse da ćete se porezati.

citrusno-voce-7

Zaboravite sjeckanje đumbira - naribajte ga.

Avokado je zapravo vrlo jednostavan za narezati, ako znate ovaj stari trik: Prerežite avokado na pola. Zaokrenite polovice da ih razdvojite. Oštricu noža zabodite u košticu i izvadite ju. Kašikom izvadite mesni dio avokada.

avokado-11

Ako vam se med kristalizirao - Zagrijte ga u posudi s toplom vodom.

med

Upala vam je kora od jaja u posudu? Nemojte pokušavati izvaditi je prstima. Koristite drugi komad ljuske koja će privući odlomljene komadiće poput magneta.

jaje

Kada cijedite limun, činite to kroz skupljene prste koji će djelovati kao malo cjedilo. Sok će proći između prstiju, dok će sjeme ostati u ruci.

limunov-sok

Ne propustite