KRALJICIN IZRAZ LICA JE NEZABORAVAN: Kritičari uporedili kako je izgledala na vjenčanju Williama i Harryja, razlika je ogromna!

Zanimljivosti
KRALJICIN IZRAZ LICA JE NEZABORAVAN: Kritičari uporedili kako je izgledala na vjenčanju Williama i Harryja, razlika je ogromna!
.

Pored euforije i oduševljenja koje su juče pratile vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u dvorcu u Windsoru u južnoj Engleskoj, mjesto među reakcijama našle su i ne tako pozitivne priče, među kojima se nalaze i slike kraljice Elizabete II, ne tako raspoložene.
 

Kraljica je na vjenčanje stigla u svijetlo žutom odijelu sa ljubičastim ukrasom na žutom šeširu (žuta i zelena su inače njena omiljena boja) u društvu supruga princa Philipa.

I dok su sve ostale zvanice plijenile osmijehom, kraljice je izgledala neraspoloženo. I to je mnogima bilo dovoljno za zaključak da Elizabeta II nije zadovoljna bračnim izborom svog unuka.

Oni koji podržavaju ovo prvo, a koji su, čini se i jedva dočekali povod za negativne priče ove vrste, kraljičin izraz lica su protumačili kao izraz krajnjeg nezadovoljstva, pa su ga čak i povezali sa uvijek opravdano kritikovanim rasizmom.

Kažu kritičari ne dopada se kraljici činjenica da je Meghan poluafroamerikanka. Podsjetili su da je vjenčanje Kate i Williama Kraljica ispratila u mnogo boljem raspoloženju.

Ali se sinoć ipak upratio Kraljicin osmijeh.

 

As someone who's been a fan of Meghan since 2013, who watched her on Suits, adored her blog and her social media accounts there is nothing better than seeing her so happy and in love with the most amazing person❤️ She has always been my inspiration, albeit not well known at that time, but nonetheless my inspiration. She has the most amazing heart and compassion to help others, as she always has had, but now I am so happy that the world can witness how truly beautiful she is; inside and out. 5 years ago, I would've never thought that she would marry into the royal family... but here she is. The beautiful, intelligent and generous Her Royal Highness the Duchess of Sussex... I cannot wait to see what the future holds for her and Harry☺️✨ Love you Meg! #royalwedding #royalbride #duchessofsussex #meghanmarkle #princeharry

A post shared by Prince Harry & Meghan Markle❤️ (@meghanandherprince) on

 

Ne propustite