PRINCEZA BI JE OBOŽAVALA: Harry i Meghan na dirljiv način odali počast princezi Diani

Zanimljivosti
PRINCEZA BI JE OBOŽAVALA: Harry i Meghan na dirljiv način odali počast princezi Diani
.

Atraktivna glumica odrasla u Los Angelesu nema kumu, dok je Harryju kum stariji brat William, a prema želji mladoženje u ceremoniju je bila uključena i porodica njihove pokojne majke Diane, tačnije njezina starija sestra Jane Fellowes koja je pročitala dirljivo pismo na vjenčanju.

U prvom službenom intervjuu nakon objave zaruka, emotivni princ Harry kazao je kako bi njegova majka Diana sigurno obožavala Meghan.

meghan

 

Bile bi bliske, nema sumnje. Mislim da bi bila presretna, skakala gore dolje jer bi bila uzbuđena zbog mene. Njih dvije vjerojatno bi bile najbolje prijateljice, ispričao je tada. Nije bilo sumnje ni u to da će u ceremoniju vjenčanja na neki način uključiti i Dianu.

Dan uoči vjenčanja, Harry je osobno ubrao dio cvijeća koje je cvjećarka Phillippa Craddock iskoristila za izradu vjenčanog buketa.

harry3

Među njima su bile i bijele potočnice. Kensigtonska palača u priopćenju je kazala kako je upravo to bilo omiljeno cvijeće princeze Diane, a par je zajedno odlučio da će potočnice biti dio buketa kako bi na taj način odali počast pokojnoj princezi.

U anglosaksonskim zemljama potočnice imaju nadimak forget-me-nots, što znači ''nemoj me zaboraviti''.

buket

diana

A gošća na kraljevskom vjenčanju bila je i Lady Kitty Spencer, nećakinja princeze Diane, pojavila se i oduševila elegancijom.

Mnogi u njezinoj profinjenost i eleganciji prepoznaju upravo "princezu srca", a modnim odabirom za ovaj posebni događaj istaknula se kao jedna od najljepše odjevenih gošći.

Meghan Markle i princ Harry na vjenčanje su pozvali i 27-godišnju manekenku i model poznat prije svega po kampanjama za modnu kuću Dolce&Gabbana.

4aea330a00000578-0-image-a-24-1523122935263

Evo kako je na kraljevskom vjenčanju izgledala atraktivna plavuša koja je je zadivila prisutne.

kittyyy

kittyyy

kitty

kitty-spencer-louis-spencer-eliza-z

 

Ne propustite