Evo kako da izliječite UPALU SLIJEPOG CRIJEVA na prirodan način

Porodica i zdravlje
Evo kako da izliječite UPALU SLIJEPOG CRIJEVA na prirodan način
.

Slijepo crijevo je mali izdanak u početku debelog crijeva, koji se nalazi na desnoj donjoj strani stomačne šupljine, iznad desne prepone. Akutna upala slijepog crijeva dogodi se u trenutku začepljenja lumena crvuljka fekolitima (sadržajem hrane i kaše u crijevu), zbog čega zatim dolazi do upale.

x3

Crvuljak je mali, poput prsta rudimentarni izdanak u početku debelog crijeva, koji se nalazi na desnoj donjoj strani trbušne šupljine, iznad desne prepone. 

x2

Upala slijepog crijeva je zapravo samo naprednija faza zatvora. Slijepo crijevo čini skup limfnih tkiva. Ono je stvoreno da bi materije koje izlučuje imuni sistem, odvodilo u crijevo. Slijepo crijevo provjerava da li su prisutne bakterije i gljivice, u cilju uništenja infekcije.

x1
Savremena istraživanja iz udžbenika Medicinske škole UCLA, potvrđuju da kada se odtrani slijepo crijevo, da onda ni ostali dijelovi imunog sistema ne funkcionišu kako treba.
Prestanite sa uzimanjem hrane i odmah primjenite temeljni klistir!

Kada neko ima upalu slijepog crijeva, najprije treba odmah da prestane sa uzimanjem hrane, jer upala slijepog ijizaziva zatvor i fekalne materije se guraju ka otvoru slijepog ij. Dolazi do zapaljenja i bolova a ona i do infekcije i izlivanja gnoja, što je naravno veoma opasno.
Dakle bez hrane, samo sokovi. Popijete veliku količinu, recimo 4 litara soka od jabuke dnevno ili dodajte i malo sokva od šljiva. Primjenite one temeljne klistire o kojima smo ranije govorili.

x2

Tj ne treba raditi klistiranje debelog crijeva jer vam tu nije potreban pritisak. Samo uradite temeljni klistir kako biste se otarasili zatvora.
Uradite rektalni klistir. Ako prođe dobro onda uradite temeljni klistir. U suštini vi time spriječavate ulazak hrane, kao i izlazak one koja je već unutra.

Šta raditi ako je već došlo do probijanja?

Stvar je u tome da se upala slijepog crijeva obično javlja nakon problema sa zatvorom, nakon prejedanja i tome slično.

Čim prestanete da jedete i primejnite temeljni klistir , pritisak nestaje. I naravno, ako uzimate da pijete ogromne količine sokova, onda ne morate da brinete ni za groznicu.

Ako osjećate da imate infekcije, onda uzmajte ogromne količine bijelog luka i ehinacee.

x4

To je u slučaju da je došlo do probijanja ili izlivanja malo gnoja. Ako imate groznicu znači da je došlo do perforacije. Zato treba uzimati dosta bijelog luka i ehinacee.

x5

Ehinacea se može uzimati u većim količinama, recimo oko 60 kapi na svakih sat vremena tokom sljedećih par dana.

Pola flašice dnevno.

Šest češnjeva tokom jednog dana, a može i više.
Primjenjujte obloge sa ricinusovim uljem na slijepo crijevo 24 sata.

Ne propustite