On je bio sa njom prije Trampa: Evo ko je BIVŠI DEČKO Melanije Tramp, iznenadit ćete se (FOTO)

Svijet
On je bio sa njom prije Trampa: Evo ko je BIVŠI DEČKO Melanije Tramp, iznenadit ćete se (FOTO)
.

Detalji o prvoj dami Amerike su vrlo zanimljivi javnosti, te je stalno na udaru medija. Naime, Melanija Tramp, djevojački Knaus, rođena je 26. aprila 1970. u Sevnici u Donjeposavskoj regiji, u tadašnjoj jugoslovenskoj republici Sloveniji.

n5

Završila je Srednju školu za dizajn i fotografiju u Ljubljani, nakon toga školovanje je nastavila na Univerzitetu u Ljubljani, ali napustila je studije na prvoj godini. Supruga 45. američkog predsjednika odrastala je u skromnom stanu u Sevnici, dok se kao tinejdžerka nije preselila s porodicom u veću kuću u istom mjestu, a potom i u stan u Ljubljani.

n1

Privat život prve dame Amerike ne prestaju da intrigiraju javnost, a njen bivši momak ispričao je i zbog čega su raskinili ljubavnu vezu.

mm

Peter Butoln, novinar iz Slovenije, bio je u vezi sa sadašnjom prvom damom Amerike Melanijom Tramp dok je ona živjela u Sloveniji.

n

On je za medije otkrio sve detalje njihovog upoznavanja, veze, ali i zbog čega su se razišli. 

- Bili smou vezi tri mjeseca. Završila je škola i ljeto je bilo pred nama. U to vrijeme cijela ekipa se okupljala na Tromostovlju u Ljubljani. I Melanija je došla sa svojom ekipom. Ja sam išao u gimnaziju, a ona je bila u srednjoj školi za dizajn. Imao sam18 i po, a ona 17 godina. Ljubljana je mala, svi smo se znali, i naravno da odmah zapaziš novo lice u društvu. Melanija je bil lijepa, bila je vitka, ja sam malo popio i napravio sam prvi korak. Tako je krenulo. Došao bih po nju u stan. Bio je to mali stan, jednosoban. Ona je tamo živjela sa sestrom Ines, koja je bila četiri godine starija. Prvo su živjele s ocem u iznajmljenom stanu, a onda im je otac kupio stan. Ona je dva puta bila u mom stanu. Bilo nam je lijepo, onako mladenački. Ona nije voljela duge izlaske, nije pila alkohol, kao druge djevojke. Željela je da bude odmorna na snimanjima. Naše druženje prekinula je vojska koju sam služio u Jastrebarskom. Od onda se nismo čuli- priča Butoln.

n4

Ne propustite