IMEX SAJAM U FRANKFURTU: I ove godine bez štanda iz Bosne i Hercegovine (FOTO)

Bosna i Hercegovina
IMEX SAJAM U FRANKFURTU: I ove godine bez štanda iz Bosne i Hercegovine (FOTO)
.

U Frankfurtu se od 15. do 17. maja 2018. godine održava IMEX Frankfurt, jedan od najvažnijih međunarodnih okupljališta kada je turizam u pitanju.

viber-image4

Kongresni sajam IMEX kreiran je tako da svakom posjetiocu priredi fleksibilno iskustvo koje je prilagođeno njegovim poslovnim potrebama.

viber-image14

Svoju ponudu u okviru kongresnog turizma predstaviće organizatori turističkih i kongresnih događaja iz skoro svih zemalja svijeta, ali ne i iz Bosne i Hercegovine.

Dok susjedi o ovom događaju s ushićenjem i nestrpljenjem pišu, u domaćim medijima nećete naći niti jednu vijest o ovom značajnom događaju, a razlog je očigledan  - nas tamo nema.

viber-image12

O značaju ovog sajma svjedoči i informacija kako organizatori sajma izlagačima osiguravaju sastanke sa veoma kvalitetnim kupcima kroz poseban „Hosted Buyers“ program, gdje o svom trošku na berzu dovode najznačajnije kupce, predstavnike medija, korporacija i asocijacija sa svih pet kontinenata

viber-image5

Sajam i ove godine broji više od 3.500 izlagača iz preko 150 zemalja svijeta.

viber-image9

Edukacija koja je predstavlja srž sajma je besplatna za učesnike, a fokus će biti na diverzitetu, tehnologiji i kreativnom učenju.

viber-image2

Ostaje nam samo da i ove godine sačekamo fotografije iz susjednih zemalja i pogledamo kako su to oni uradili i koliko pažnje su posvetili učešću na ovom značajnom događaju.

 

Ne propustite