15 apsolutno zbunjujućih sjenki koje će vas natjerati da pogledate fotografije više puta !

E buraz
15 apsolutno zbunjujućih sjenki koje će vas natjerati da pogledate fotografije više puta !
.

Da li ste ikada primjetili kako izgledaju čudne sjenke, ponekad? Oni mogu biti čudni ponekad i ponekad mogu sami sebe napraviti zaista dobro lažiranje. Ponekad, zbunjujuće sjenke mogu biti tako nevjerovatno formirane da morate dvaput gledati kako biste vjerovali u to.

To je tačan razlog zbog kojeg je formirana ova briljantna lista od 12 sjenki, koja su toliko zbunjujuće da ih definitivno morate pogledati dva puta.

1. Zamislite da sjedite na kauču u normalnom danu i iznenada shvatite da vaša sjenka podsjeća na Rihanne više nego na lice. Svako bi u takvoj situaciji uzdahnuo.

1


2. Da li biste bili srećni ako vaša sjenka izgleda kao lice Beavisa? Međutim, ovaj momak je veoma zadovoljan činjenicom.

2


3. To ne može biti jedna od onih sjenki punog tijela koji stvarno izgledaju kao lice. I ovog puta to nije ništa drugo nego Lionel Messi na koga je sjenka ličila. Stvarno je morao da pogleda dva puta, da bi vjerovao.

3

 

4. Sjenke mogu biti tako pogrešne. Samo zamislite da neko gleda ovu sjenu iz ugla gdje ne mogu vidjeti osobu. Hoće li on uplašiti misleći da je to Linguini iz Ratatouillea? Apsolutno, to je poenta.

4

 

5. To je upravo ono za što sam bio zabrinut. Svako ko ne zna ko je u kući već pomisli da je to Donald Trump. Toliko zavaravajuće.

5


6. Kada sjenka tvoje mačke podsjeća na vašeg omiljenog superheroja.

6

 

7. Evo i druge sjenke Batmana. Ove sjenke su stvarno kul, zar ne?

7

 

8. Zamislite da ste s istim psetom noću i da ulična lampa čini sjenu na ovakav način. Možda ćete morati da pogledate dva puta kod svog psa, samo da biste bili sigurni.

8

 

9. Ovaj konj praktikuje savremenu tehnologiju dok njegov vlasnik ne drži upečatljiv sat.

9

 

10. Mora da ste ranije čuli ljude kako kažu: "Ti si ono što jedeš". Ovakve dokazu su saznali pomoću sjenke.

10

 

11. Nikada ne znate kakvu sjenku formirate i ko klikne na vašu sliku, u koje vrijeme. Dakle, bolje da pogledate dvaput oko sebe, samo da budete sigurni, u suprotnom vam se ovakav neugodan trenutak može dogoditi u u svako doba.

11

12. Drveće ili Rambo? Šta god da je to bilo, možemo li samo izdvojiti trenutak i cijenimo kako je ova sjena lijepo formirana? Istovremeno, toliko je smiješno što listovi drveća stvarno mogu da formiraju precizan portret Ramboa. Nevjerovatno!

12

13  A ova sjenka je previše zla.

13

14 Ali nisu sve sjenke tako bezopasne. Možda te gledaju.

14

15 Ovaj kaktus mahne mimohodnim vozačima.

15

 

Ne propustite