Stiže li Karleuša helikopterom: Nakon okršaja između nje i Milorada Dodika, ovako mu je fina Jelena uzvratila

Objavljeno:11.05.2018 - 20:38
A A A Times Arial

Slavna pjevačica i muzička ličnost Jelena Karleuša gostovala je na poznatoj televiziji, i tom prilikom je ispričala kako je došlo do "okršaja" između nje i Milorada Dodika.

fo

Popularna pjevačica je uvijek na strani pravde, ali o njenom komentaru bruji region? 

j

 

"Baš sam hrabra i pismena. Mislim da, ne znam odakle da počnem. Ajde ovako: Nazivajući mene pjevaljkom, jedan čovjek koji sebe zove predsjednikom je pokazao kakav stav ima prema ženama. Čak i moju profesiju podaštava. Ja nisam pjevaljaka, ja sam muzička ličnost. S druge strane, ako sam ja pjevaljka, onda je dama ona koja se vozi njegovim helikopterom o trošku siromašnih građana sa nanogicom oko noge. Ona je za njega dama, u toj konstalaciji ja pristajem da budem pjevaljka.

Karleuša je naglasila da zna biti i fina ali da je morala da Dodiku uzvrati kako bi je bolje razumio, izjavila je na n1

Ne dozvoljavam nikome da me vrijeđa i napada na taj način. Ja se njega ne plašim, to neka mu bude jasno. S druge strane, ja njega nisam pomenula imenom, sam se prepoznao i upao u mrežu i zamku. Koliko znam, tog čovjeka nikog ne voli. Njegovo ponašanje je upravo onakvo kakve izjave daje "džukačko". Ja sam morala da, bez obzira što znam da budem jako fina, morala uzvratiti na isti način da bi me bolje razumio", poručila je Karleuša. 

Građani okupljeni u grupu mogu uraditi dosta poručila je ova pjevačica.

"Ovdje svi ćute. S druge strane, pošto pričamo o narodu u Banjaluci i ljudima koji su srpske nacionalnosti, prosto mi je šokantno da Srbija ne reaguje što ne znači da neće. Mislim da je potrebno više ovakvih ljudi sa svake strane, ne samo ovdje, nego i kod vas. Veliki broj ovakvih može da ima noć, ja kao pojedinac nemam nikakvu noć osim da stavljam glavu u torbu".

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!