KARDIOLOG KONAČNO OTKRIO DUGO SKRIVANI LIJEK: Dovoljno je da popijete gutljaj ovog napitka i UKLONITE SVE SRČANE PROBLEME!

Zdrav život
KARDIOLOG KONAČNO OTKRIO DUGO SKRIVANI LIJEK: Dovoljno je da popijete gutljaj ovog napitka i UKLONITE SVE SRČANE PROBLEME!
.

Poznati kardiolog otkrio je prirodni lijek koji možete primjenjivati kako biste spriječili nastanak srčanih oboljenja.

srce

Ovaj lijek za srce je star čak 800 godina, a pravi se na brz i jednostavan način.

 

Ovaj prirodan lijek za srce se pokazao uspješnim kod srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osjetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, uslijed stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pectoris.

Sastojci potrebni za pripremu lijeka su:

– 10 svježih stabljika peršina (bez korijena),
– litra domaćeg crnog ili bijelog vina,
– dvije žlice vinskog octa i
– 300 g prirodnog meda.

problemi-srce

Priprema lijeka:

Deset svježih stabljika peršina zajedno sa listovima stavite u litru čistog prirodnog vina i dodajte 1-2 velike kašike čistog vinskog octa.

Kuhajte 10 minuta na tihoj vatri (vodite računa, može da pjeni). Poslije dodajte 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavite da se lagano kuha još 4 minute. Vruće vino procijedite i još toplo stavite u boce, koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvorite. Talog koji se stvara nije štetan i slobodno se može piti.

Upotreba lijeka:

Napitak se koristi svakodnevno, po jušnu kašiku do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.

Ne propustite