DODIK JE NAZVAO PJEVALJKOM NAKON ŠTO JE PODRŽALA GRUPU 'PRAVDA ZA DAVIDA': Evo kako mu je sad Jelena odgovorila!

Aktuelno
DODIK JE NAZVAO PJEVALJKOM NAKON ŠTO JE PODRŽALA GRUPU 'PRAVDA ZA DAVIDA': Evo kako mu je sad Jelena odgovorila!
.

Nakon što su mnoge javne ličnosti dale podršku grupi Pravda za Davida, a među njima i srbijanska pjevačica Jelena Kaerleuša, oglasio se Milorad Dodik koji je osudio njeno uplitanje u, kako on kaže, uključenje u poslove Republike Srpske nazvavši pjevačicu 'šatorskom pjevaljkom.

Ovako je glasio Jelenin tweet:

"Izgleda da se mnogi uključuju i počinju da kvalifikuju Republiku Srpsku. Vidite ovih dana, juče sam čuo neku, onu pjevaljku iz Beograda, pred više sam ja ljudi pjevao nego ona i ja imam više hitova nego što ona ima. Bolje bi joj bilo da pjeva i napravi hit koji će narod pamtiti nego da ovako laže i petlja", za medije je izjavio Dodik.

A onda se Jelena Karleuša oglasila ponovo i reagovala na Dodikovu izjavu.

"Prvo, nemoj da ti 'pjevaljka' je*e mater dzukačku! Drugo, ajde ti u Banjaluci napravi miting, a ja paralelno koncert, pa da vidimo koga narod više podržava! Mrš!", napisala je Karleuša na svom profilu na Facebooku.

Popularna pjevačica je juče na svom profilu na ovoj društvenoj mreži podržala grupu "Pravda za Davida" i kritikovala vlast, policiju i sudstvo Republike Srpske.

Grupa Pravda za Davida na Facebooku je premašila je broj od 200.000 članova, a podršku su joj, (kako su objavili na grupi) dale neke javne ličnosti uključujući Jelenu Karleušu, Sergeja Trifunovića, Ramba Amadesusa, te mnogi drugi.

Ne propustite