ZAŠTO IH DRŽITE U SVOM DOMU: Tri stvari koje privlače nesreću i negativnu energiju

Praktična žena
ZAŠTO IH DRŽITE U SVOM DOMU: Tri stvari koje privlače nesreću i negativnu energiju
.

Mnogo je bolje da prostor bude prazan nego da u domu držite slomljene i nefunkcionalne predmete. Prema feng šui filozofiji pojedine stvari u našem domu mogu da dozivaju negativnu energiju i blokiraju pozitivnu. Upravo zbog toga potrebno je što prije osloboditi se takvih predmet.


 1. SUHO CVIJEĆE

su

Budući da biljke simbolizuju rast i napredak, osušeno cveće ili uvele biljke prema feng šui tradiciji treba odmah da izbacite iz doma. Staro i uvelo cveće predstavlja stagniranje i ne dopušta napredak u bilo kojem smeru. Zato se odmah rešite starog buketića koji brižljivo čuvate i odaberite novi koji će osvežiti vaš prostor.

Možda Vas zanima   Mladić odlučio ošišati svoju dugu kosu dan pred maturu… Prijatelji ga nisu mogli prepoznati! (VIDEO)

2. SLOMLJENI PREDMETI

ta

Prema filozofiji feng šuija, slomljeni i nefunkcionalni predmeti vremenom se na negativan način manifestuju u vašem životu. Mnogo je bolje da prostor bude prazan nego da u domu držite slomljene i nefunkcionalne predmete, smatraju stručnjaci za feng šui.

3. NEŽELjENI POKLONI

p

Uprkos pozitivnim namjerama, mnogi ljudi su sigurno barem jedanput u životu dobili poklon koji nisu željeli. Iako možete da cijenite gest, držanje neželjenog predmeta utiče na vaš mir i sreću. Dopustite sebi i poklonite drugoj osobi takve predmete.

Ne propustite