E buraz, zašto flamingo drži samo jednu nogu podignutu?

E buraz
E buraz, zašto flamingo drži samo jednu nogu podignutu?
.

E buraz, zašto flamingo drži samo jednu nogu podignutu?

Evo kakvu ženu krišom priželjkuje svaki muškarac na osnovu horoskopskog znaka. Da li se uklapate?

flamingo

Evo kakvu ženu krišom priželjkuje svaki muškarac na osnovu horoskopskog znaka. Da li se uklapate?

Idealni parovi se možda mogu pronaći u sazvježđima. Saznajte kakvu djevojku ili ženu očekuje vaš partner u zavisnosti od toga kom horoskopskom znaku pripada.

1. Ovan

1

Ovnovima je najbitnije njihovo mišljenje, i kada osoba ne želi da prihvati njihov stav, tu nastaje problem. Njihove partnerke moraju shvatiti da je samo njihovo mišljenje bitno. Jednom rječju, on u očima svoje partnerke mora biti alfa mužjak, najbolji u svemu. Preferiraju konzervativnije djevojke koje nemaju mnogo veza iza sebe. Najvjerovatnije će mršavija djevojka privući njihovu pažnju, a takođe ne mogu odoljeti crvenokosim djevojkama i djevojkama sa svjetlijim očima.

2. Bik

2

Bik traži djevojku koja umije da kuva, ukoliko to ne umijete, nemojte ni pokušavati da ga zavedete. Takođe im je veoma važno da djevojka bude iskusnija kada se radi o "aktivnostima" u spavaćoj sobi. Ne vole djevojke kratkog fitilja i rasprave koje nemaju smisla. Žele djevojku sebi sličnu sa kojom će moći da uživa u čarima života. Njihova djevojka mora imati stila i voditi računa da uvijek izgleda kao dama, čak im ni višak kilograma ne smeta ukoliko djevojka ima manire.

3. Blizanci

3

Oni traže djevojku koja će razumjeti njihov smisao za humor i koja će se šaliti zajedno sa njima. Žele djevojku koja će razumjeti da oni ne žele da se ponašaju u skladu sa svojim godinama i njihovu potrebu za avanturom. Priče o temama za "odrasle" ih ne zanimaju i dosadne su im, tako da ne pokušavajte sa njim da razgovarate o štednji novca i daljoj budućnosti. Biće veoma nezadovoljni vezom koja će im predstavljati obavezu. Blizanci nemaju određen tip djevojke koja će im se dopasti, najbitniji im je karakter.

4. Rak

4

Rakovi traže jake, dominantne žene ali da one ni u kom slučaju ne ugroze njihov ego. Oni u svojim partnerkama zapravo traže svoju majku. Rakova partnerka mora biti u dobrim odnosima sa njegovom porodicom, inače ta veza neće funkcionisati. Ukoliko mu je zaista stalo do vas, on će sa vama od samog početka planirati porodicu. Najvažnije im je da im pokažete koliko vam je stalo do njih i da kraj vas osjeća sigurnost. Rakovi više vole krupnije i svjetlije djevojke.

5. Lav

5

Ukoliko je vaš partner Lav, morate biti spremni da mu posvetite svu svoju pažnju, jer on mora uvijek biti u centru pažnje. Nemojte brinuti, on će to umjeti da cijeni i vratiće vam to na drugi način. Privlače ih atraktivne djevojke koje će u svakom momentu i pred svima pokazati koliko im je stalo do njih. Njihova djevojka mora privlačiti pažnju svih, tako da je moguće da ćete se u nekim trenucima osetiti kao njegov ulov.

6. Djevica

6

Muške Device traže ono nemoguće, tj. ono savršeno koje ne postoji. Najvažnija je organizovanost i urednost, tako da uvijek morate biti spremne za kućne poslove i dotjerivanje. On će stvoriti sliku onog savršenog, a vi se morate povinovati tome i težiti ka tome da postanete takvi. Kako bi Djevica bila zadovoljna ne morate biti pretjerano dotjerani, već samo uredni. Oni ne vole napadne djevojke koje privlače pažnju na sebe svojim izgledom. Njima je najbitnija energija koju širite.

7. Vaga

7

Muške Vage se ponekad ponašaju kao žene. Pitaće vas za mišljenje oko toga šta da obuče, oko frizure i stila generalno, te ćete se u vezi ili braku ponekada osjećati kao muškarac, ali mu to ne smijete priznati. Vole umjerene, nenapadne djevojke, koje imaju stila i koje znaju kako da se ponašaju u određenim situacijama, pored njega morate biti dama. Ukoliko ispunite te uslove, vaš izgled je potpuno nebitan.

8. Škorpija

8

Kako bi vaša veza sa Škorpijom opstala morate naučiti da se nosite sa njegovim temperamentom. On je možda najljubomorniji i najposesivniji horoskopski znak, ali to neće uvijek pokazati. Maštovitost i avanturistički duh su im veoma važni, i naravno, "aktivnosti" u spavaćoj sobi. Ukoliko ispunite ove stvari, Škorpija će zauvijek biti vaša. Fizički izgled im nije toliko bitan koliko energija kojom zračite.

9. Strijelac

9

Nemojte ni u jednom trenutku dozvoliti da Strijelac oseti da pokušavate da ga kontrolišete, ukoliko to osjeti, izgubili ste ga. Dajte mu svu slobodu koja mu je potrebna i budite tolerantni. Ljubomoru takođe nemojte ni u kom slučaju iskazati. Strelčevi su po prirodi veoma samoživi i željeće vas uz sebe samo kada on to hoće, ukoliko se budete nametali, osjećat će se kao da ga gušite. On želi da živi život onako kako on misli da bi trebalo, kompromisi ne postoje. Visoke i svetle djevojke će svakako privući njihovu pažnju.

10. Jarac

10

Ukoliko ste u vezi sa Jarcem, najbolje je da svaku svoju odluku i ideju detaljno razmotrite sa njima. Ako nešto Jarac ne podnosi, onda je to brzopleto donošenje odluka. Jako mu je važno da se dopadnete i slažete sa njegovom porodicom. Takođe se teško odlučuje na brak, ali kada to uradi onda budite sigurni da ste vi ona prava. Njemu je potrebno da podržite sve njegove planove i ideje, a takođe im je veoma važno da iskažete svoje emocije.

11. Vodolija

11

Kada je muškarac Vodolija u pitanju, najvažnije je da u vama vidi prijatelja. On nikada neće prihvatiti statičan stil života, jer je po prirodi avanturista. Ukoliko želite da ga zadržite, morate poštovati njegove stavove. Takođe morate prihvatiti to da će uvijek potrebe svojih bliskih ljudi stavljati ispred svojih, što ponekad i nije toliko pametno kada se radi o braku. Vodolijama nije toliko bitan fizički izgled, najvažnija im je vaša energija.

12. Ribe

12

Maštanje je glavna zanimacija svake Ribe, a ukoliko budete pokušali da ga vratite u surovu realnost i spustite na zemlju, to mu se nikako neće dopasti. Potrebna mu je romantična, optimistična i emotivna osoba koja će podržavati njegove ideje. Njih će svakako privući maštovite, jedistvene djevojke koje imaju poseban stil oblačenja i nestandardno razmišljanje. Takođe je potrebno da može da vas zamisli kao majku svoje djece, jer mu je stvaranje porodice veoma važno.

 

Ne propustite