UŽAS: Policajac pokušao autom u punoj brzini pregaziti upravitelja zatvora

Region
UŽAS: Policajac pokušao autom u punoj brzini pregaziti upravitelja zatvora
.

PULA - Upravitelj pulskog zatvora Goran Terković prošli je ponedjeljak napadnut ispred ulaza u zatvor. 
 
"Pulska policija je temeljem prijave oštećenog 48-godišnjeg hrvatskog državljanina provela  kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom te utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo prijetnja. Muškarca se sumnjiči da je 23. travnja oko 10:30 sati u Kranjčevićevoj ulici u Puli ozbiljno zaprijetio 48-godišnjaku tako što je automobilom krenuo prema njemu te je muškarac u cilju izbjegavanja udara u automobil odskočio u stranu. Osumnjičeni muškarac 24. travnja priveden je u pritvorsku jedinicu PU istarske", doznajemo u istarskoj policiji.
 
Neslužbeno doznajemo kako je prema Terkoviću u punoj brzini dojurio Peugeot 206 kojemu je za volanom bio pravosudni policajac. Terković je uspio odskočiti u stranu i tako izbjeći udar automobila, a 30-godišnji pravosudni policajac se nakratko zaustavio pored njega pa onda pobjegao. 
 
Pravosudni policajac je priveden. Dokaže li mu se krivnja, prema članku 139. Kaznenog zakona za kazneno djelo prijetnje službenoj osobi predviđena je kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina. 

Ne propustite