11 KORISNIH SAVJETA: Ovo će vam uštediti puno vremena i živaca

Praktična žena
11 KORISNIH SAVJETA: Ovo će vam uštediti puno vremena i živaca
.

Vozači rade prosječno 1100 sati godišnje u svojim automobilima. To je gotovo 3 sata dnevno. Sigurno je bolje provesti ovo vrijeme u maksimalnoj udobnosti i usredotočiti se na vašu vožnju, ne obraćajući pozornost na manje neugodnosti.

11. Postavite razmak između dječjih sjedala kako bi vam putovi bili ugodni i smireni.

 

a1

Putovanja s malom djecom, osobito one na velikoj udaljenosti, postat će mnogo mirnija ako stavite razmak između svojih sjedala. Ovdje potražite dodatne informacije.

10. Postavite policu u prtljažnik.

 

a2

Da biste imali više prostora i uredno organizirali u prtljažniku automobila, napravite policu koja se lako može instalirati i demontirati. Ovdje možete pronaći informacije o tome kako napraviti ovu policu.

9. Napravite poseban kontejner za smeće.

 

a4

Ako želite zadržati svoj automobil redom, napravite posebnu vrećicu za smeće kao što je prikazano ovdje.

8. Stavite sve važne dokumente u fasciklu.

 

a6

Dokumenti se često pohranjuju u kutiji za rukavice. Međutim, imamo dosta dokumenata koje trebamo uzeti dok vozimo, a kutije za rukavice obično su premale za to. Pokušajte koristiti organizator s razmaknicama. Svi će vam radovi biti u redu, i to će vam uštedjeti mnogo dragocjenog vremena. Slijedite ovaj primjer.

7. Napravite držač tableta.

 

a7

Da biste nekoga zabavljali tokom dugog putovanja, pokušajte napraviti poseban držač tableta. Ako želite to učiniti lijepo i uredno, slijedite ove upute.

6. Spremite kabele i punjače zasebno.

a8

Brojni kabeli i punjači daju nam puno problema. Ako želite sigurno znati gdje ih potražiti, stavite ih u male plastične kutije. Ovdje potražite više pojedinosti.

5. Zaštitite sjedala automobila od prljavštine.

 

a9

Dječja sjedala lako se zaprljavaju. Kako bi ih zaštitili od mjesta i prljavštine, pokušajte napraviti posebni poklopac sjedala za djecu.

4. Duboko očistite automobil.

 

a10

Možete koristiti staru četkicu za zube kako biste se riješili prašine i mrvica zaglavljenih u šavovima vaših jastuka za automobile.

3. Riješite se mrlje na presvlaku.

 

a11

Ocat i soda za pečenje vam mogu pomoći da se oslobodite tamnih mrlja na presvlaku vašeg automobila. Pomiješajte 2 sastojka zajedno i četkajte ovu pasta u prljave površine četkicom za zube. Pričekajte da se osuši i očistite površine usisavačem.

2. Izradite DIY putni jastuk.

 

a12

Da biste se udobno smjestili u automobilu, pokušajte napraviti jednostavan jastuk za sigurnosni pojas. Pogodan je za djecu i odrasle. Ovdje potražite dodatne informacije.

1. Izradite vlastiti osvježivač zraka.

a13

Ako želite da zrak u vašem automobilu mirisne miris i dobro raspoloženje, stavite nekoliko kapljica eteričnog ulja na drvenu šipku i pričvrstite ga na odgovarajuću površinu. Ovdje smo pronašli ovaj trik.

Koji ste savjet odlučili koristiti? Možda imate svoje male trikove kako bi vaš automobil bio bolje mjesto? Podijelite ih s nama.

Ne propustite