Svog kolegu pregazio autom, ali ovo što je rekao policiji je van svake pameti

Crna hronika
Svog kolegu pregazio autom, ali ovo što je rekao policiji je van svake pameti
.

LAKTAŠI - Uhapšen je Dragiša G. (20) iz Laktaša zbog sumnje da je, najvjerovatnije slučajno, autom udario mladića sa kojim je prevozio drva, i umjesto da to prijavi, on je rekao da je mladića pretukla nepoznata osoba.

Iz PU Banja Luka danas su saopćili da im je u nedjelju prijavljeno da je 22-godišnjaku nepoznata osoba nanijela povrede u mjestu Motike, a da mu je pomoć nakon toga ukazao Dragiša G. koji ga je prevezao do kuće, a zatim pozvao Hitnu pomoć koja ga je prevezla u UKC RS, gdje je zadržan na liječenju.


 Radeći na rasvjetljavanju ovog slučaju, policija je dan kasnije došla do saznanja da je mladić povrede zadobio u saobraćajnoj nesreći, zbog čega su sinoć uhapsili osumnjičenog Dragišu G.

– Utvrđeno je da povrijeđeni nije zadobio povrede u tuči, već se D. G. sumnjiči da mu je teretnim vozilom marke “VW caddy” nanio povrede tokom prevoza ogrevnog drveta na lokalnom putu Dragočaj-Motike – naveli su iz PU Banja Luka.

Uhapšenom 20–godišnjaku na teret se stavlja krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

– Sve dalje mjere i radnje prema njemu preduzimat će se po instrukciji dežurnog okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Slobodana Salića koji je zajedno sa policijskim službenicima i vještakom saobraćajne struke Nedeljkom Vučenom, danas izašao na lice mjesta, gdje se dogodila saobraćajna nezgoda – rekli su u banjalučkoj policiji.

Portal Srpska Info nezvanično saznaje da je povrijeđeni mladić u teškom stanju u bolnici, a da je osumnjičeni u policiji priznao šta se zapravo dogodilo tog dana.

Ne propustite