PLATILA FRIZURU 40 MILIONA: A sada NE SMIJE da IZAĐE napolje BEZ POLICIJE – KADA JE VIDITE BIĆE VAM JASNO SVE

Moda i ljepota
PLATILA FRIZURU 40 MILIONA: A sada NE SMIJE da IZAĐE napolje BEZ POLICIJE – KADA JE VIDITE BIĆE VAM JASNO SVE
.

Poznata manekenka Chika Lann dolazi iz Nigerije, a ona je svoju slavu dobila zbog jedne neobične frizure koja se pojavila na društvenim mrežama. Ona je izjavila kolika je cijena bila njene frizure, a nevjerovatno je da je koštala 40 miliona.

f1

Ona je zbog svoje frizure čak dobila policijsku pratnju, a manekenka je rekla kako sa ovom frizurom totalno gubi svoju slobodu.

 

#class #elegance #style????

A post shared by Chika Lann (@chikalann) on


 
Vidite na fotografijama kako ova frizura izgleda, a prilično je neobična. Svi se pitaju zbog čega onda košta toliko novca. Koji bi vaš komentar bio na ovu frizuru, a da li biste je mogli opisati sa jednom riječi?


Manekenka govori da ona voli biti posebna i unikatna, a na jednu ruku se moramo složiti sa njom jer kada se osvrnemo oko sebe, onda ćemo vidjeti da skoro svako ima neku istu frizur. Ipak, ovo je nešto što se veoma dobro ističe.

Ovoj manekenki nije bino šta će ko reći za nju, a da je zanimaju tuđa mišljenja, onda sigurno ne bi uradila ovako nešto. Jedina stvar koja joj je važna je da se izdvoji iz društva i bude posebna.

Ona za sada ima reportažu o njenoj frizuri, a koja vam može mnogo toga otkriti. Ostavljamo vama da procijenite da li je ovo dobro ili da je pretjerala. Kako god, morate priznati da se ističe, a sada je najpopularnija frizura na cijelom svijetu, dok je naravno i najskuplja. Svi se pitamo kako ona spava, a da ne pokvari izgled i oblik.

Pogledajte tu reportažu u videu ispod.

 
f6f5f4f3f2f1f

 

Ne propustite