BOJANINA NAJBOLJA DRUGARICA JE POSLJEDNJA SA NJOM PRIČALA, A SADA JE ODLUČILA PROGOVORITI: Ovo je razlog njenog samoubistva

Crna hronika
BOJANINA NAJBOLJA DRUGARICA JE POSLJEDNJA SA NJOM PRIČALA, A SADA JE ODLUČILA PROGOVORITI: Ovo je razlog njenog samoubistva
.

"Ne mogu da vjerujem da nema više moje Bojane. Ona mi je bila kao sestra koju nikada nisam imala. Cijeli život smo bile nerazdvojne". 

Ovo su riječi najbolje Bojanine drugarice Kristine Palikuće. 

Podsjetimo, Bojana, pripadnice Vojske Srbije u četvrtom mjesecu trudnoće počinila je  samoubistvo, pucajući iz lovačkog karabina svog vjerenika.

U suzama i u šoku zbog gubitka svoje prijateljice, sa kojom je dijelila dobro i zlo od malih nogu, Kristina je skupila snage i kakav je bio život pokojne Bojane, ali i kroz šta je prolazila posljednjih mjeseci. 

bojana-milanovic-5-830x0

- Bojanu poznajem bolje nego iko. Nas dvije smo se veče prije njene smrti čule telefonom i sve je bilo u redu. Nisam primijetila ništa sumnjivo u njenim porukama. Spremala se za vjenčanje u subotu - ispričala je za srbijanski medij.

Objasnila je da je  Bojana nekoliko dana ranije imala manje krvarenje, te i da je bila zabrinuta za nju. Međutim, Bojana je tvrdila da je sve u redu i sa njom i sa bebom. Porodica, međutim, sumnja da se upravo u ovom problemu krije motiv za stravičan potez mlade Bojane.

- Tada sam je pitala kako je, na šta je ona meni odgovorila da su i ona i beba dobro, da nije ništa strašno. Kazala mi je da su joj prepisali lijekove za održavanje trudnoće - kaže Kristina.

bojana

Prema njenim riječima Bojana je bila vesela i uvijek raspoložena djevojka koja je imala velike planove za svoj život. Radovala se udaji i rođenju djeteta, a kako kaže Kristina, planirala je da kada se beba rodi napravi veliku svadbu i krštenje.

- U subotu je trebalo da bude malo vjenčanje, za najbliže članove porodice i prijatelje. Njen tata je trebalo juče iz Njemačke da krene na vjenčanje. Međutim, došao je zbog tragedije. Ona je bila toliko jaka ličnost da nikome ko ju je poznavao nije jasno šta se desilo. Sve nam to izgleda potpuno nevjerovatno - u suzama je ispričala Kristina.

bojana1

Kako kaže, Bojana joj se nikada nije žalila. Nije imala velikih problema.

- To je osoba koju znam od četvrte godine života. Išle smo zajedno u vrtić, osnovnu, srednju školu. Imala je muke kao i svi mi i sitne svađice sa momkom. Ali ništa od toga nije moglo da prouzrokuje njeno samoubistvo - priča Kristina.

Kako kaže ova djevojka, Bojana je bila usamljena nakon što se preselila kod momka, jer on je često bio odsutan.

- Sa momkom nije imala nikakvih problema. Štaviše, bila je sretna. Međutim, bila je usamljena od kako je zatrudnila jer on nije bio tu, pa je ona sama provodila dane. Tada se malo i otuđila od nas, slabije je dolazila u Sremsku Mitrovicu - naglašava Kristina.

bojana-milanovic-5-830x0

Obdukcija: Samoubistvo

Sahrana nestećne devojke održana je juče na groblju u Sremskoj Mitrovici nakon što je završena obdukcija. 

 

Ne propustite