MAFIJAŠKO UBISTVO: Napadači izrešetali muškarca na semaforu, istraga je u toku

Svijet
MAFIJAŠKO UBISTVO: Napadači izrešetali muškarca na semaforu, istraga je u toku
.

Danas oko 13 sati po lokalnom vremenu u Južnoj Africi, u Johanesburgu dogodilo se mafijaško ubistvo u kojem je smrtno stradao muškarac. 

Još uvijek nema potvrde da li je u pitanju Milan Đuričić Miki koji je srbijanskoj javnosti poznat kao jedan od ubica Željka Ražnatovića. Srbijanska policija preko kanala Interpola i međunarodne policijske saradnje pokušava da potvrdi identitet ubijenog.

Šta se dogodilo u Johanesburgu?! 

Još uvijek neindentifikovani muškarac izrešetan je u Strijdom parku, predgrađu Johanesburga. 
Prema izjavama očevidaca policajci koji su prvi došli na mjesto zločina zatekli su beživotno tijelo muškarca na mjestu vozača u automobilu koji je stajao na semaforu.

- Muškarac je imao višestruke povrede u predjelu vrata i grudi i pripadnici hitne pomoći samo mogli da konstatuju smrt. Još uvijek nisu poznate sve okolnosti pod kojima je zločin izvršen, a zasad se isključuje pljačka kao motiv, jer iz automobila ništa ne nedostaje - kažu iz randburške policije. 
- Oko 13.25 po lokalnom vremenu ubijeni je zaustavio vozilo na semaforu na uglu ulica Fabriek i Gerhadrus u predgrađu Strijdom Park. U tom trenutku je automobil bijele boje pretekao i blokirao automobil žrtve. Iz njega su izašla dvojica maskiranih muškaraca sa automatskim oružjem i ispalili su više hitaca u vozača automobila - rekao je kapetan Makogvajana Maja iz randburške policije.

Motiv ovog ubistva još uvijek nije poznat. Istraga je u toku.

Ne propustite