Monstruma koji je ubio suprugu, ostavio oproštajnu poruku koja ledi krv u žilama

Region
Monstruma koji je ubio suprugu, ostavio oproštajnu poruku koja ledi krv u žilama
.

Željko L. (54), koji je u utorak oko 13 sati užetom zadavio suprugu Mariju (49) u Marinu Selu kod Lipika te potom zapalio dio kuće i na bunaru ostavio oproštajnu poruku, pronađen je predvečer u šumarku kako bezbrižno spava.

Kad su ga policajci trgnuli iz sna, nije se opirao. Uhitili su ga i odveli u policijsku postaju gdje mu je izmjereno više od dva promila alkohola u krvi.

Motiv? Dugogodišnji sukob i nesuglasice između supružnika, praćene Željkovom ljubomorom. A njegova oproštajna poruka na bunaru "Posljednja želja da smo zajedno u grobu" ledi krv u žilama.

Mještani Marina Sela još uvijek ne mogu vjerovati da se u njihovu mirnom kraju dogodio ovakav stravičan zločin.

Podsjećamo da je jučer oko 14 sati izbio je požar u Marinom Selu, na lipičkom području, na kućnom broju 74, prema informacijama policije. Jedna je osoba pronađena u kući, no bez znakova života.

Na mjestu događaja su vatrogasci i policija koji utvrđuju detalje događaja.

Požega.eu neslužbeno doznaje da je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe stare 49 godina te da se radi o nasilnoj smrti. Također neslužbeno doznaju da je počinitelj u bijegu, a sumnja se da ju je ubio ljubomorni suprug, otprije poznat policiji.

Ubijena žena je navodno majka šestero djece.

Glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković potvrdila je samo da je oko 13,30 sati izbio požar na obiteljskoj kući u Marinom Selu i da je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe stare 49 godina te da slijedi policijski očevid.

Ne propustite