GODINAMA SE NIJE ČEŠLJALA ZBOG OVOGA: Došla je kod frizera da je ošišaju NA NULU, a desilo se nešto što je SVE OBORILO S NOGU! (FOTO)

Praktična žena
GODINAMA SE NIJE ČEŠLJALA ZBOG OVOGA: Došla je kod frizera da je ošišaju NA NULU, a desilo se nešto što je SVE OBORILO S NOGU! (FOTO)
.

Kajlin post ima veliki broj lajkova i šerova, a njena glavna namjera bila je da pokaže da su psihički problemi stvarna pojava i da je podrška porodice, prijatelja, ali i okruženja veoma bitna. Frizerka Kajli Olson, ispunjavala je svoje svakodnevne obaveze na poslu, kada joj je potpuno zapuštena, rasčupana djevojka ušetala u salon. Imala je samo jednu molbu - da je ošišaju na nulu.

Djevojka koja je došla u salon, godinama se bori sa depresijom, pa je njen zapušten izgled posljedica lošeg psihičkog stanja. Međutim, Kajli je odbila njenu molbu i odlučila da "gnijezdo" koje ima na glavi pretvori u lijepu, mladalačku frizuru.


Ona je u dirljivom postu na na Fejsbuku opisala cijelu situaciju. Naime, 16-godišnja djevojka se duže vrijeme borila sa depresijom i osjećala se toliko bezvrijedno, da nije bila u stanju ni da se češlja. Jedina situacija u kojoj se odlučivala da ustane iz kreveta, bilo je kada je morala da ide u toalet. 

Djevojka je odlučila da se ošiša do glave, jer joj je uskoro počinjala škola, a najavljeno je razredno fotografisanje.


„Nakon što sam juče provela s njom 8 sati, a danas 5, uspjeli smo da postignemo da se ova predivna djevojka opet smije i osjeća vrijednom" napisala je Kajli kojoj je trebalo 13 sati da spasi kosu 16-godišnjakinje.

Iako joj je prva želja bila da je ošišaju na nulu, jer je depresija ograničavala u bilo kakvim želja,a djevojka je bila prezadovoljna transformacijom. „Danas ću se sigurno smijati na svojim školskim fotografijama. Zahvaljujući tebi opet se osjećam kao ja."

 

Kajlin post ima veliki broj lajkova i šerova, a njena glavna namjera bila je da pokaže da su psihički problemi stvarna pojava i da je podrška porodice, prijatelja, ali i okruženja veoma bitna.

Ne propustite