PRIJE DVA MJESECA UBIO SINA, A SADA SKRIVIO NESREĆU I U SMRT GOTOVO ODVEO UNUKE: Jedan dječak u komi, drugi teško povrijeđen

Region
 PRIJE DVA MJESECA UBIO SINA, A SADA SKRIVIO NESREĆU I U SMRT GOTOVO ODVEO UNUKE: Jedan dječak u komi, drugi teško povrijeđen
.

Radovan Vujčić (62), zvani Mravac, koji je nedavno izašao iz pritvora zbog ubistva sina Sanjina, skrivio je nedjelju tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je najteže stradai njegov 14-godišnji unuk, Sanjinov sin.

Njegovo stanje je teško, bore se za njegov život.

Drugi dječak teško je povrijeđen i zadobio je komplikovan prelom nadlaktične kosti i prijelom zgloba kuka. 

Dječak nije životno ugrožen i nije u živtonoj opasnosti. 

Prema saopštenju PU bjelovarsko bilogorske, 62-godišnji vozač u nedjelju oko 18.45 sati upravljao je BMW-om bjelovarskih oznaka nenaseljenim dijelom kolnika iz Severina u smjeru Patkovca.

Zbog držanja vozila na nedovoljnoj udaljenosti od desnog ruba ceste, desnim kotačima vozila zahvatio je bankinu i sletio u putni jarak, gdje je prednjim krajem udario u betonski most poljskog puta, preokrenuo se i zaustavilo na desnom bočnom kraju. 

nesreca1

Protiv 62-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Kako se neslužbeno saznaje, on je u vožnji pisao SMS poruku, ali je zabranio dječacima koji su bili s njim u autu da išta od toga kažu policiji. Policija tek treba obaviti razgovor sa sudionicima nesreće. Zdravstveno stanje 14-godišnjeg unuka koji leži u komi na Rebru tijekom jučerašnjeg dana bilo je kritično. Kako smo također neslužbeno doznali, dječaci koji su sjedili na stražnjim sjedalima nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima.

Da tragedija bude veća, jedan od dvojice unuka igrao se u dvorištu kuće kad je 12. februara  ove godine ubijen njegov otac Sanjin Vujčić (40), zvani Juda, vozač bjelovarske Hitne pomoći u obiteljskoj kući u Vinkovićevu naselju u Bjelovaru.

 

 

Ne propustite