TABLETE VAM VIŠE NISU POTREBNE: Prirodni preparat za povišenu masnoću u krvi

Porodica i zdravlje
TABLETE VAM VIŠE NISU POTREBNE: Prirodni preparat za povišenu masnoću u krvi
.

Njemačka narodna medicina otkrila nam  je prirodni recept za lijek sa kojim možete pobijediti masnoću u krvi, razne vrste infekcija, ali isto tako i prehladu. 

Sa istim tim lijekom mogu se ukloniti i drugi , ozbiljniji zdravstveni problemi, koje ćemo vam sada otkriti. 

Naime, ako imate problema sa pojavom umora, začepljenim arterijama ili sa povišenom razinom holesterola u krvi, onda je najbolje da koristite ovaj narodni lijek, jer se on pokazao veoma dobrim kada je u pitanju liječenje svih ovih stanja.

Osim toga, možete ga koristiti za stabilizaciju svih enzima unutar organizma, čišćenje jetre, ali i za borbu sa slobodnim radikalima zbog kojih dolazi do razvoja mnogih zdravstvenih problema unutar organizma.

Odmah počnite sa pripremom lijeka, ako imate neki od navednih zdravstvenih problema. 

masnoca1

Potrebni sastojci:

   -  2 litra vode
 -    4 limuna
   -  4 glavice bijelog luka
   -  2 kašike đumbira

Priprema:

Limun trebate dobro oprati, a u tu svrhu vam može poslužiti soda bikarbona sa kojom možete da izribate koru limuna, pa nakon toga ogulite i đumbir, kao i bijeli luka.

Sve sastojke zajedno stavite u blender, a kada su se lijepo izmiješali, onda svakako trebate dodati i vodu, te sve to staviti u šerpu.

Šerpu stavite na vatru kako bi smjesa prokuhala, i čim baci prvi ključ skinite sa vatre i ostavite neko vrijeme da odstoji kako bi se ohladila. Zatim napitak procijedite i čuvajte u staklenim flašama.

Preporučljivo je da lijek uzimate svaki dan po jednu čaši i to uvijek prije doručka.

Nakon sedam dana primjene napravite pauzu od sedam dana, pa ponovo možete početi sa njenim uzimanjem.

 

Ne propustite