DRAMA Ostavio ženi oproštajno pismo: Uzeo pištolj i krenuo na most da se ubije, evo šta je uslijedilo nakon toga

Region
DRAMA Ostavio ženi oproštajno pismo: Uzeo pištolj i krenuo na most da se ubije, evo šta je uslijedilo nakon toga
.

VRANJE - Nedaleko od jednog od najstarijih istorijskih spomenika u Vranju Belog mosta trojica pripadnika interventne jedinice Policijske uprave u Vranju spriječili su samoubistvo muškarca.

Prema nezvaničnim informacijama muškarac se uputio ka Belom mostu, a prije toga je supruzi poslao poruku da će izvršiti samoubistvo. Supruga je odmah obavijestila policiju I trojica pripadnika interventne jedinice Policijske uprave u Vranju sprečili su samoubistvo.

 

U PU Vranje potvrdili su slučaj koji se dogodio prethodnih dana. Tragedija je spriječena brzom intervencijom policije. Kako se nezvanično saznaje policajci su pronašli čovjeka i oduzeli mu pištolj.


Pokušaj samoubistva spriječili su pripadnici interventne jedinice, Kostić Branislav koji je od 1996. u MUP, Mihajlović Ljubiša je pripadnik policije od 1998. i Novković Miloš je od 2008. zaposlen u MUP. Njihova imena objavljena su na zahtjev novinara Kurira. Oni su duži niz godana u službi I važe za sposobne I požrtvovane policajce saznaje Kurir u PU Vranje.

 

Ne propustite