E buraz, kako se zove pas koji ne zvoni?

E buraz
E buraz, kako se zove pas koji ne zvoni?
.

E buraz, kako se zove pas koji ne zvoni?

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 23. do 29. aprila

kuca

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 23. do 29. aprila

Planeta ljubavi, Venera, uploviće u znak Blizanaca u utorak, pa će sve prštati od romantike. Biće vam važan intelektualni stimulans kod potencijalnih partnera. Ako ste već u vezi, uživaćete u šalama i vedrim razgovorima sa partnerom, što će probuditi ljubavne varnice koje su nekada prštale među vama. Ne plašite se da će vaš odnos postati površan. To neće dozvoliti Pun Mjesec u znaku Škorpije u nedjelju koji će dodati jačinu, dubinu i smisao vašoj vezi.

Ovan

1

Partner vas pritiska da razgovarate o budućnosti, ali vi vrlo dobro znate da ne možete napraviti korak dalje dok se ne riješite aveta iz prošlosti. Prijatelju će biti potrebna vaša pomoć. Poziv iz inostranstva može potpuno da preokrene situaciju na ljubavnom planu.
Bik

2

Imate osjećaj da će vam glava eksplodirati od poslovnih problema, a dovoljno je samo da strpljivo i staloženo rješavate jedan po jedan. Ne prihvatajte na sebe više obaveza nego što možete da podnesete. Prekontrolišite krvni pritisak.
Blizanci

3

Vi ste sjajni u provodadžisanju i spajanju drugih ljudi, ali možda je vrijeme da se zapitate gde je vaš ljubavni život. Ne plašite se da preispitate svoja osjećanja jer će vam tek tada biti jasno gdje idete. Povedite računa o ishrani.
Rak

4

Ne možete da prestanete da razmišljate o osobi koju ste nedavno upoznali i to vam remeti koncentraciju na poslu. Budite oprezni, naročito ako ste već u vezi. Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o vašim potrebama i nemojte zbog trenutne strasti sve baciti u vodu.
Lav

5

Prepuni ste energije i sa lakoćom riješavate poslovne izazove. To neće proći nezapaženo, pa možete očekivati povišicu ili unapređenje. Koliko su vam zvijezde naklonjene na poslovnom, toliko nisu na ljubavnom planu. Partner traži od vas da donesete ozbiljnu odluku.
Djevica

6

Taman kada ste pomislili da držite sve konce u rukama, stvari će dobiti potpuno drugačiji tok. To nije razlog za frustraciju, jer neočekivani obrt može da vam donese potpuno drugačiji pogled na stvari. Partner ima lijepe vijesti.
Vaga

7

Trzavice sa voljenom osobom nećete riješiti tako što ćete izbjegavati razgovor o toj temi i praviti se da je sve u redu. Podsvjesno osjećate da vam je potrebno više u životu. Selidba, promjena posla, novi partner? Ovo su misli koje će vam se vrzmati po glavi, a na vama je da budete mudri kao do sada.
Škorpija

8

Okolina vas pritiska da pronađete nekog, ali vi osjećate da vam samoća prija i da trenutno ne biste dobro funkcionisali u paru. Poslušajte svoj instinkt i radite ono što vam srce govori. Dosta ste ljubavi pružili onima koji to nisu cijenili i vrijeme je da malo volite sebe, za promjenu.
Strijelac

9

Vi niste neko koga će sitnice uznemiriti, ali ove nedjelje ste posebno osjetljivi. Nemojte zamjerati sebi zbog toga jer ste i vi samo ljudsko biće. Razgovarajte sa porodicom ili partnerom o tome što vas zaista tišti i sigurno ćete osjetiti veliko olakšanje.
Jarac

10

Vi niste neko ko će juriti za vjetrenjačama, već ćete raditi tiho, strpljivo, u sjenci, a rezultati će uvijek biti tu. Osjećate da je vrijeme da se konačno skrasite. Odjednom brak i porodica nisu termini koji vas plaše, kako je nekad bilo.
Vodolija

11

Vi ste neustrašivi i najbolje se snalazite u uzbudljivim situacijama. Takvih neće manjkati ove nedjelje. Ona vam donosi mnogo dešavanja, novčanih problema, poremećenih odnosa sa prijateljima, ali da sve ne bude tako crno - i ljubav. Osoba koju ćete upoznati okrenuće vam svijet naglavačke.
Ribe

12

Osjećate manjak energije i da ne možete da držite ritam kao do sada. Nemojte se brinuti, ovo je prolazni period. Nije grijeh ugoditi sebi i raditi ono što vam prija. Ukoliko drugi nemaju razumjevanja za to, razmislite koliko ste im važni u životu i koliko su oni vama važni.

Ne propustite