NIJE SAMO MIT: Pogledajte šta DUŽINA PRSTENJAKA otkriva o muškarcu!

Zanimljivosti
NIJE SAMO MIT: Pogledajte šta DUŽINA PRSTENJAKA otkriva o muškarcu!
.

Začudili biste se koliko prsti mogu reći o čovjeku. Ako je vjerovati istraživanjima provedenima na nizu značajnih svjetskih sveučilišta, dužina prstenjaka ili pak kažiprsta o muškarcima može reći dosta toga.

Prema najnovijem istraživanju, muškarci s prstenjakom dužim od kažiprsta pristojniji su od onih kod kojih je situacija obrnuta. Također, muškarci kojima je prstenjak duži od kažiprsta vjerojatnije su ljubazniji i brižniji od onih kod kojih je kažiprst duži. Također, više se smiju, darežljivo dijele komplimente i skloniji su kompromisima.

Vjerojatnost raka prostate

Triput je manje vjerojatno da će muškarci kojima je kažiprst duži od prstenjaka oboljeti od raka prostate, pokazalo je to 15-godišnje istraživanje provedeno na 4500 muškaraca.

Privlačnost

Istraživanje iz 2011. godine pokazalo je da su muškarci s dužim prstenjakom privlačniji suprotnom spolu te ih žene češće biraju za partnere.

Bogatstvo

Znanstvenici s kanadskog Sveučilišta Concordia na temelju istraživanja su zaključili da su muškarci s dužim prstenjakom skloniji preuzimanju rizika, a samim je tim i veća vjerojatnost da će postići više ciljeve i doseći veće materijalno bogatstvo od onih koji manje riskiraju. Na temelju njihova istraživanja provedenog na 415 muškaraca pokazalo se da su takvi muškarci s dužim prstenjakom češće “alfa mužjaci” koji naporno i mnogo rade pa samim tim i više postižu u životu.

 

Ne propustite