OBJAVLJENA PRESUDA MAJCI MONSTRUMU IZ HRVATSKE: Ugošila trogodišnjeg sina i BACILA GA U MORE

Region
OBJAVLJENA PRESUDA MAJCI MONSTRUMU IZ HRVATSKE: Ugošila trogodišnjeg sina i BACILA GA U MORE
.

Chiara Pašić (33) danas je na pulskom Županijskom sudu nepravomoćno osuđena na 33 godine zatvora i još najviše dvije godine psihosocijalnog liječenja zbog ubistva trogodišnjeg sina Denisa

Maloljetnica (15), koja je sudjelovala u ubistvu dobila je najviše do 3 godine u odgojnom zavodu u Požegi, što znači da za godinu i pol može biti slobodna, ali mora svakih pola godine na vještačenje. 

Ugušile ga jastukom, a tijelo zatim bacile u more

Podsjetimo, nakon što su ugušile malenog Denisa i njegovo tijelo bacile u more uz obalu bivše vojarne Vallelunga, majka je, u namjeri da oteža policijsko postupanje, došla u policijsku postaju i lažno prijavila njegov nestanak.

Ipak, nakon višesatnog ispitivanja, suočena s nelogičnostima u vlastitom iskazu, dječakova majka priznala je policiji da zna gdje je tijelo te je pristala odvesti policiju na mjesto na kojem su istražitelji našli beživotnog dječaka u blizini lučice Mandrač u Puli.

Za ovaj nezapamćen zločin u februaru je započelo suđenje iza zatvorenih vrata. Nakon prvog dana suđenja Chiara je hitno prevezena u zatvorsku bolnicu u Zagrebu na Svetošimunskoj gdje je smještena na odjel psihijatrije. Sedam dana nakon, suđenje je nastavljeno, a majka je iznijela svoju odbranu pri čemu je navodno priznala ubojstvo sina.

Ne propustite