Evo zbog čega kamere nisu snimile Šešelja dok je gazio hrvatsku zastavu: OVO JE OBJAŠNJENJE IZ SRPSKE SKUPŠTINE!

Region
Evo zbog čega kamere nisu snimile Šešelja dok je gazio hrvatsku zastavu: OVO JE OBJAŠNJENJE IZ SRPSKE SKUPŠTINE!
.

Videonadzor tog dijela Narodne skupštine Republike Srbije ne pokriva mjesto gdje su bile postavljene zastave, jer se nalazi u mrtvom kutu u odnosu na postavljene kamere – saopćeno je iz Skupštine Srbije u vezi jučerašnjeg Šešeljevog gaženja hrvatske zastave

N1 televizija danas je od Skupštine Srbije da joj ustupi snimku nadzorne kamere iz tamošnjeg predvorja kako bi se utvrdilo je li ratni zločinac i zastupnik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj jučer zaista, kako sam tvrdi, gazio hrvatsku zastavu u vrijeme dok je ondje boravilo izaslanstvo Hrvatskog sabora.

jandrokovic

Šešeljeva stranka u saopćenju je potvrdila da su on i još jedan radikal gazili hrvatsku zastavu i psovali “ustašku majku” hrvatskim parlamentarcima predvođenima predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem, a sve je to ponovio i potvrdio i sam Šešelj na današnjoj konferenciji za novinare.

Međutim, snimku incidenta još niko nije vidio, a očito ni snimio. Ostala je jedino mogućnost da su Šešeljev zulum snimile nadozorne kamere.

seselj-zastava-beograd-prosvjed

Ali sudeći po odgovoru iz Skupštine Srbije N1 televiziji, snimka uopće ne postoji, a navedeni razlog jednostavno je nevjerojatan i zvuči krajnje neuvjerljivo.

“U vezi s vašim zahtjevom obavještavamo vas da ne postoji videosnimka navedenog incidenta. Videonadzor tog dijela Narodne skupštine Republike Srbije ne pokriva mjesto gdje su bile postavljene zastave, jer se nalazi u mrtvom kutu u odnosu na postavljene kamere”, stoji u odgovoru N1 televiziji.

Zastupnica Demokratske stranke u Skupštini Srbije i nedavna meta Šešeljevih prijetnji, Aleksandra Jerkov, prethodno je danas izrazila sumnju da predsjednica Skupštine Maja Gojković skriva snimku.

 

Ne propustite