RASKOMADANO TIJELO DJEVOJKE PRONAĐENO U JEZERU: Pronađeni dijelovi tijela poslani su na DNK analizu

Svijet
RASKOMADANO TIJELO DJEVOJKE PRONAĐENO U JEZERU: Pronađeni dijelovi tijela poslani su na DNK analizu
.

U jezeru Neusiedler (Nežidersko jezero) u austrijskoj pokrajini Gradišće u petak je pronađeno raskomadano žensko tijelo. Točnije, pronađeni su torzo i glava, a daljnjim pretraživanjem jezera sonarom i psima tragačima, pronađeni su i dijelovi ruku i nogu. Sumnja se da svi posmrtni ostaci pripadaju istoj osobi, piše austrijski portal oe24.


Jezero Neusiedler nalazi se u blizini grada Rust, inače popularnog ljetovališta.

Glasnogovornik Eisenstadta (Železnog) Roland Koch rekao je da identitet osobe zasad nije poznat te dodao da su dijelovi tijela raskomadani nekim oštrim predmetom jer su rezovi na tijelu pravilni.


Pronađeni dijelovi tijela poslani su na DNK analizu koja bi trebala biti gotova u utorak nakon čega će biti poznato više detalja.

U međuvremenu, mađarska javnost počela je nagađati da se radi o mađarskoj reality zvijezdi Fanni koja je nestala još u studenom prošle godine.

24-godišnjakinja je sudjelovala u showu Való Világ (Pravi svijet), a posljednji put je viđena na rođendanskoj zabavi i roštilju u studenom u Budimpešti.

Ako je vjerovati anonimnom izvoru jedne mađarske televizijske postaje, na toj se zabavi konzumiralo puno više od pečene svinjetine jer je Fanni, navodno, na tulumu uzela veliku količinu droge.

Pojavile su se i sumnje da je Fannino tijelo raskomadao upravo mesar koji je pripremao svinjetinu za pečenje na Fanninoj posljednjoj zabavi. Dotični je nakon toga, navodno, pobjegao u Beč, što baca dodatnu sumnju.

Istraga se nastavlja...

Ne propustite