PJEVAČICA DONIJELA KONAČNU ODLUKU, LUKI NEĆE BITI DOBRO: Evo šta će Nataša tražiti od njega!

Show
PJEVAČICA DONIJELA KONAČNU ODLUKU, LUKI NEĆE BITI DOBRO: Evo šta će Nataša tražiti od njega!
.

Pjevačica Nataša Bekvalac doživjela je pravu dramu, kada ju je za vikend pretukao suprug Luka Lazukić u njihovom domu na Dedinju.

Nataša je u subotu ujutro prijavila nasilje policiji, a nakon toga je završila u Urgentnom centru, gde su joj konstatovane lakše tjelesne povrede.

Kako “Alo!” saznaje, pop zvijezda riješila je da nakon prebijanja stavi tačku na brak sa Lukom, za koga je vjerovala da je čovek njenog života. Pjevačica će tražiti i potpuno starateljstvo nad kćerkicom Katjom.

lukan

- Ona nije vjerovala da će Luka ikada dići ruku na nju, s obzirom na to da je oduvek bio brižan prema njoj i da se na sve moguće načine trudio da joj pokaže ljubav. Nataša je vjerovala da je ovo ljubav za čitav život, a trenutno dešavanje u njihovoj porodici potpuno ju je uništilo psihički - kaže izvor i dodaje:

luka

- Ona nikada nije sumnjala u njega, ali te večeri kao da joj je neko šapnuo da bi trebalo da pogleda njegov mobilni. U posljednje vrijeme često je bančio do zore, a Nataši se to nikako nije sviđalo jer ipak imaju bebu o kojoj treba zajedno da vode računa. Luka se ponašao kao tinejdžer, a ona je o svemu morala da vodi računa - kaže izvor za „Alo!“.

natasa-bekvalac-3-830x0

- Nisu dočekali ni godinu dana da budu u braku, što je Nati zaista veliki životni poraz. Ona je dala cijelu sebe za taj brak, ali očigledno da je Lazukić više volio provod i zabavu sa drugim ženama. Nataša će se u toku današnjeg dana sastati s advokatom, kako bi donijela konačnu odluku. Najvjerovatnije će tražiti potpuno starateljstvo nad lćerkom Katjom, jer ne želi da dete odrasta pored oca koji lako može da postane nasilan - kaže izvor i dodaje:

natasa-bekvalac-2

- Što se tiče njihove zajedničke imovine, ona ne postoji. Sve što su imali je Natašino, osim njegovog motora. Čak je i automobil koji vozi, njen. Neće imati nikakvo pravo na kuću u Čeneju, jer ništa nije uložio. Sve je već bilo gotovo kada su se njih dvoje vjenčali - kaže izvor za „Alo!“.

Ne propustite