Međunarodna konferencija o energiji piramida: U Visoko u maju dolaze svjetski stručnjaci za piramide

Objavljeno:16.04.2018 - 09:28
A A A Times Arial

U Visokom će biti održana međunarodna konferencija o energiji piramida od 7. do 13. maja u . Svoj dolazak su potvrdili neki od vodećih svjetskih stručnjaka za piramide.

Kopirati Iz Rusije dolazi prof.dr. Konstantin Korotkov s Univerziteta u Sankt Peterburgu koji je patentirao uređaje za proučavanje utjecaja energije piramida na prostor i ljude.

Uz njega će biti i čuveni graditelj piramida u Moskvi, St. Peterburgu i Tomsku Valery Uvarov.

Predavači iz Indije će biti istraživač piramida prof.dr. Jiten Bhatt autor koncpeta "pyramid yantra" i Anil Sinha s instituta u Bangaloreu koji se bavi utjecajem piramida na poljoprivredu. Iz SAD-a dolazi stručnjak za piramide, skalarne valove i nutricionizam Ken Rohla. Inženjer Goran Marjanović iz Srbije će govoriti o skalarnim valovima izmjerenim na bosanskim piramidama, a Beograđanin Saša Nađfeji o rezultatima snimanja piramida PIP kamerom.

Domaćini konferencije su pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i graditelj najveće moderne indijske piramide, kapaciteta 5.000 posjetitelja, Brahmarshi Patriđi. 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!