Seka je pružila Dari podršku za predstojeći koncert, a onda je usljedio Bubamarin odgovor

Show
Seka je pružila Dari podršku za predstojeći koncert, a onda je usljedio Bubamarin odgovor
.

Aleksićeva je pozvala ljude da podrže Daru na njenom koncertu 21. aprila u "Areni", a evo šta Dara Bubamara kaže o tome.

Seka Aleksić održala je sinoć, 14. aprila, uspješan koncert u prepunoj "Štark areni". Pjevačica nije krila oduševljenje i zahvalila se svima koji su bili uz nju.

 
Ona je takođe odlučila da pruži podršku koleginici Dari Bubamari za njen predstojeći koncert u "Štark Areni".



 Hvala vam sto ste mi ispunili snove i pokazali koliko volite ono sto radim...❤️????????❣️ Dragi moji, sljedece subote 21. Aprila pozivam vas sve da podrzite Daru, kao sto ste sinoc podrzali mene! @ Štark Arena


Podsjetimo, Seka i Dara su u zategnutim odnosima, jer Bubamari nikako nije bilo milo što je zakazala koncert u "Areni" sedam dana prije njenog. Na pitanje da prokomentariše Sekin spektakl, Dara je dala sljedeći odgovor.

- Nemam komentar. Ja sam poznata po tome da svima želim sreću i da sam dobar čovjek i da ne želim nikom zlo. Onaj prvi utisak, a svi znate šta je, to mi je ostalo i neću da pričam o tome - rekla je Bubamara u emisiji "Premijera".

Takođe, prokomentarisala i Sekin gest da podrži njen koncert.

- Lijepo, baš lijepo. Trenutno ne mogu da razmišljam o tome, jer sam stvarno samo u svom koncertu. Na sve to ću da kažem da dođu 21. aprila i da vide spektakl. To je moj odgovor - rekla je Dara.

VIDEO: Spektakl Seke Aleksić u Areni

Play Video
VIDEO: Dara Bubamara zaustavila saobraćaj u centru grada!

Ne propustite