Zvijezde znaju: S ovim znakom vas čeka pakao, a ovaj će vam biti idealni suprug

Horoskop
Zvijezde znaju: S ovim znakom vas čeka pakao, a ovaj će vam biti idealni suprug
.

Zvijezde znaju:


Ovan

S njima nikada nije dosadno. Oni će kafu pretvoriti u avanturu. Također, prilično su sebični i vole naređivati i da je sve po njihovom.

Bik
Odan, vrijedan i dolazit će kući s posla svakog dana u isto vrijeme. Na njega se zaista uvijek možete osloniti. Očekivat će isto i od vas, pa ako ste malo slobodnijeg duha, očekujte gunđanje s njegove strane. Također, ukoliko tražite zabavu u svakodnevnici, zaboravite na to s njima.

Bliznaci
Oni su brbljivci i ta njihova osobina ima i dobru i lošu stranu. Zbog nje će i vama biti zanimljivo u njegovom društvu, ali bit će zanimljiv i drugim ženama, pa su tako Blizanci prvi na listi koji će vas prevariti.

 

Rak
Prava mamina maza koja će to ostati do kraja života. Ipak, bit će nježan i prema vama i pazit će na vas i ugađati vam. S druge strane, od vas će očekivati da budete ista njegova mama. Loša strana je i to što je ponekad vrlo čudan.

Lav
S njima nikad nije dosadno i uvijek vole biti u centru pažnje. Kada se slučajno dogodi da nisu svi pogledi upereni u njegovom pravcu, postaje nevjerojatno uvredljiv i potišten.

 

Djevica
Ako volite da vam je svakodnevnica savršeno organizirana, udajte se za Djevicu koji će voditi računa baš o svemu. Previše se unosi u sve tako da postoji šansa da će vremenom razviti i hipohondriju, a vama će držati predavanje o svakoj sitnici koju ste napravili “pogrešno”.

 

Vaga
U njihovom društvu je ugodno i prilično su nježni i romantični. S druge strane, kako su ugodni s vama, takvi su i s drugim ženama. Vage su među najprevrtljivijim znakovima i velike su šanse da će vas prevariti, i to više puta.

 

Škorpion
Strastveni i odlučni, sjajni u krevetu. Ali, budite uvjerene da svaki Škorpion ima toliko tajni koliko ni sami ne možete zamisliti.

 

Strijelac
U potrazi za avanturom. U principu su zabavni, samo ako niste previše tvrdoglavi, jer u raspravi s njima nikada nećete pobijediti.

 

Jarac
Uz njega ćete uživati što se financijske strane tiče, jer Jarčevi vole raditi i imati. Osim toga, izuzetno je vjeran, stabilan i samostalan. Užasno je tvrdoglav, voli sve kontrolirati, pa i vas, i za svaku njegovu toplu riječ ćete se morati opasno boriti.

Vodolija
Vječiti dječak uvijek spreman za zabavu. Jako ovisi o partneru, a u isto vrijeme je i buntovan. Ako se udate za Vodolija, u istom paketu dobijate i muškarca i tinejdžera.


Ribe
Ribe su nježne, uvijek spremne saslušati vas, strastvene i romantične. U brak s vama će uliti srce i dušu. Ali, to će vam doći glave jer će vam prvom prilikom sve te nježnosti i usluge nabiti na nos u trenutku kada se osjeti nesigurnim.

Ne propustite