DETALJI DRAME! Evo šta se jutros događalo u stanu Nataše Bekvalac: Pjevačica pronašla ljubavne poruke u Lukinom telefonu, a onda je on nasrnuo na nju!

Show
DETALJI DRAME! Evo šta se jutros događalo u stanu Nataše Bekvalac: Pjevačica pronašla ljubavne poruke u Lukinom telefonu, a onda je on nasrnuo na nju!
.

Nataša Bekvalac, koja se porodila prije samo mjesec i po dana, noćas je pretrpjela fizičko nasilje od strane supruga Luke Lazukića.

natasaa

Poznata pjevačica je u tom trenutku u stanu bila s dadiljom i bebom Katjom, kćerkicom koju je dobila u braku s Lazukićem. Kako se nezvanično saznaje, on ju je u njenom stanu na Dedinju prvo udario pesnicom u glavu, a onda joj napravio i modricu na oku.

natasa

Do porodičnog nasilja je, kako piše Kurir.rs, došlo kada je Lazukić rano jutros kući došao pijan i legao pored Nataše. Ona je ustala i u njegovom telefonu potom našla razne ljubavne poruke, poslije čega je izbila svađa, a onda je on i fizički nasrnuo na nju i nanio joj povrede. Nataša je pomoć potražila u Urgentnom centru i slučaj prijavila policiji, koja je otišla do njenog stan, ali Lazukića tamo nije zatekla.

natasa1

Natašina starija kćerka Hana iz braka s Danilom Ikodinovićem, bila je u Novom Sadu kod babe i dede, pa nije prisustvovala ovoj neprijatnosti.

natasa2

Kako Kurir saznaje policija je odmah obavijestila nadležno Prvo osnovno tužilaštvo koje je naložilo sa se slučaj ispita nakon čega će odlučiti hoće li protiv Lazukića biti pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici.

natasa4

natasa6

Policija trenutno traži Lazukića koji se nakon incidenta udaljio iz porodičnog doma.

natasan

natasa5

natasa3

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite