10 GODINA NIJE VIDJELA SVOJE DIJETE: Dirljivo priznanje Tine Ivanović koje slama i najtvrđa srca

Show
10 GODINA NIJE VIDJELA SVOJE DIJETE: Dirljivo priznanje Tine Ivanović koje slama i najtvrđa srca
.

Zbog lošeg odnosa sa nekadašnjim suprugom, pjevačica Tina Ivanović čitavu deceniju nije bila u mogućnosti da viđa sina Danijela. O tome ne voli da govori u medijima, ali popularnost koju je stekla 2004. sa "Bundom od nerca" među njenom publikom stvorila je nekontrolisanu želju za poznavanjem svakog detalja iz njenog života.

 

????????????????????

A post shared by Tina Ivanović (@tinaivanovic) on

Radosne vijesti o susretu sa Danijelom je, pak, rado podjelila s fanovima, ističući kako joj je partner Zvezdan Anđić u tome neizmjerno pomogao.

"Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspio je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja.

4

 Tada smo bili u Budvi i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što poslije toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dijete i neko vrijeme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vrijedan dečko", iskrena je bila Tina.

4

 

Pjevačica koja je odmor za oci i uši, pogledajte njene fotografije:

2212223243566101112131415192011816987172023
(Kurir.rs/Hello

Ne propustite