NIJE MOGAO NI NASLUTITI: Otkriveno šta je Meghan Markle uradila BIVŠEM suprugu!

Zanimljivosti
NIJE MOGAO NI NASLUTITI: Otkriveno šta je Meghan Markle uradila BIVŠEM suprugu!
.

Kako se približava datum kraljevskog vjenčanja, u javnost curi sve više priča iz privatnog života Meghan Markle.

Kao da joj nije dovoljno teško nakon objave njenih toples fotki, britanski mediji sad se bave njenim prošlim brakom.

Meghan je, prema njenoj biografiji objavljenoj u Sunday Timesu, oduvijek željela postati slavna, a to je uspjela uz svog prvog muža, producenta Trevora Engelsona.

Nakon udaje dobila je ulogu u seriji Suits, a 2013. zaključila je da je njen brak gotov. Trevoru, koji to očito nije očekivao, svoju je odluku priopćila veoma hladno - jednostavno mu je poštom poslala svoj vjenčani prsten. U to vrijeme ona je boravila u Torontu gdje je snimala seriju, dok je Trevor živio u njihovom stanu u Los Angelesu.

Mnogi tvrde da Meghan nikad ne bi bila zvijezda da nije bilo Trevora, koji je s njom radio na poboljšanju njene uloge u seriji. Kad su se upoznali ona je bila tek jedna od glumica koje su se nadale slavi, a nakon dvije godine braka bila je redovita gošća stranica tabloida. Njena odluka da više ne želi biti u tom braku Trevora je slomila.

bivsi

Da se ne namjerava vraćati Trevor je mogao naslutiti iz toga što je u Kanadu iz njihovog doma odnijela skupocjeni multipraktik.

"Bila je svoja žena sad, dobro je zarađivala, imala nove prijatelje i više joj nisu trebale njegove veze. Multipraktik od 2000 kuna bio je simbol podjele onog što je njegovo, a što njeno", piše u biografiji.

"Inzistirala je na tome da taj aparat ide iz Los Angelesa s njom u Toronto. Spakirala ga je i ubacila na stražnje sjedalo. Otada je stajao u njenoj kuhinji u Torontu - kao podsjetnik da je to sad njen dom, a ne onaj u Los Angelesu", dodaje se.

Hladno ostavljanje bivšeg muža u potpunoj je suprotnosti s likom koji je Meghan izgradila otkako je s Harryjem, likom osjećajne žene koja nježno gleda svog izabranika. Britanski mediji oprezno sugeriraju da je taj lik proračunato stvoren, prenosi ''Index.hr''.

 

Ne propustite