BROJE SITNO DO KRALJEVSKOG VJENČANJA: A sada su otkriveni novi detalji veze Meghan i Harryja!

Zanimljivosti
BROJE SITNO DO KRALJEVSKOG VJENČANJA:  A sada su otkriveni novi detalji veze Meghan i Harryja!
.

Harry uskoro ženi američku glumicu Meghan Markle. Kraljevsko vjenčanje održat će se 19. maja ove godine. Najpoželjnijeg neženju na svijetu glumica je ulovila već poslije prvog spoja, a Harry bez problema priznaje da je znao da je Meghan ona prava čim su zajedno popili piće.

Milioni djevojaka na svijetu zavide Meghan na mužu i budućoj tituli, a nakon novih detalja koji su isplivali u javnost, zavidjet će još više.

prince-harry-meghan-markle-655955

Navodno je Meghan uspjelo ono o čemu svaka djevojka sanja - potpuno promijeniti muškarca, pa je princ Harry od zavodnika postao tip koji ima oči za samo jednu ženu.

Za razliku od svog brata, princa Williama, princ Harry nikada do sada nije bio primjer kako se jedan kraljević treba ponašati. Godinama ga je pratila reputacija kraljevskog buntovnika, a tek prije nekoliko godina odlučio je usporiti. Htio je zasnovati obitelj, ali nikako mu nije uspjevalo da pronađe onu pravu.

"Princ je bio očajan, htio je pravu ljubav i obitelj, kakvu ima njegov stariji brat. Nije mu polazilo za rukom, sve dok nije upoznao Meghan. Ona ga je potpuno opčinila i promijenila kao čovjeka. Može se reći da jako utječe na njega, njezina uloga u britanskoj kraljevskoj obitelji će biti ogromna", kaže izvor blizak kraljevskoj obitelji.

(novi.ba/index.hr)

Ne propustite