Djevojka polila benzinom bivšeg dečka i izgovorila OVE jezive riječi: Gledala je kako živ gori dok mu se niz lice slivala krv (FOTO)

Šokantno!
Djevojka polila benzinom bivšeg dečka i izgovorila OVE jezive riječi: Gledala je kako živ gori dok mu se niz lice slivala krv (FOTO)
.

Uskršnja večera pretvorila se u pravi pakao za Bredlija Atkinsa iz Altamont Springsa u Americi, kog je bivša djevojka zapalila i ostavila ga da izgori.

 b
 
Šivon Perez (38) pozvala je svog bivšeg dečka Bredlija Atkinsa na večeru za Uskrs, a onda ga zamolila da popravi cijev u kupatilu jer voda curi ispod lavaboa.

Kada je muškarac legao na pod da provjeri cijev, Šivon ga je polila benzinom i zapalila uz riječi: "platićeš mi".

b2

Kako prenosi Foks njuz, Šivon je pokušala da zadrži bivšeg dečka u kući, ali je on uspio da je odgurne i pobjegne. Muškarac je primljen u bolnicu sa teškim opekotinama grudnog koša, vrata i lica. 

Prema riječima očevidaca, Bredli je gorjeo dok mu se koža ljuštila, a u licu je bio krvav.

b1

Perez je prevezena u bolnicu zbog gutanja dima, a uhapšena je nakon izlaska. Policija je tereti za ubistvo s predumišljajem.

Šivon je zadržana u pritvoru bez prava na kauciju. Policija je saopštila da je Perez namjeravala da zadrži žrtvu u kući, planirala je da promijeni brave, dok su svi prozori bili zaključani.

 

(Telegraf)

Ne propustite