ISKEŠIRALA 70.000 EURA: Pogledajte šta je LEPA BRENA poklonila sinu za rođendan, A ONDA MU NIJE DOŠLA NA ZABAVU!

Show
ISKEŠIRALA 70.000 EURA: Pogledajte šta je LEPA BRENA poklonila sinu za rođendan, A ONDA MU NIJE DOŠLA NA ZABAVU!
.

Mlađi sin Lepe Brene proslavio je 20. rođendan, a prema navodima domaćih medija pjevačica je odlučila da ga obraduje skupocjenim poklonom.

Kako "Alo!" piše, Brena je za 20. rođendan mlađeg sina Viktora potrošila čak 70.000 eura, što na skupocjeni automobil, što na gala žurku!

jz7ktkqturbxy83odzlogqzmzvhowexogi2y2u2ytrkythjntg1ztrins5qcgvnkzmczqooaa

Sagovornik ovog lista blizak pjevačici i njenom suprugu Slobodanu Bobi Živojinoviću otkriva da je Brena riješila da počasti Viktora jer je zadovoljna njegovim ponašanjem, a i posao joj u posljednje vreme ide odlično. "Grand produkcija", čija je suvlasnica, odlično posluje, a u toku je i njena turneja, za koju vlada veliko interesovanje publike.

lepa-brena

- Brena je sinove Stefana i Viktora vaspitavala da ne budu bahati i da uijvek cijene ono što imaju. Oni su uvijek imali dobar džeparac, ali nikada im nije bilo dozvoljeno da se razbacuju. Često su smatrali da njihova majka pretjeruje i da bi mogla da im dozvoli da se malo više opuste, ali ona je u nekim situacijama bila nepopustljiva i to se isplatilo. I Stefan i Viktor su pošteni i vrijedni, Stefan je diplomirao i gradi pjevačku karijeru, a Viktor studira i na putu je da se uključi u porodični biznis, tako da je Brena zaključila da može da ih ponekad nagradi luksuzom, a Boba se složio sa njom - otkriva sagovornik.

stefan-i-brena

On navodi da je pevačica dugo razmišljala kako da obraduje Viktora za rođendan, pa je odlučila da mu pokloni "audi rs3 sportback" vrijedan čak 60.000 eura, a pošto njen naslednik voli da okuplja društvo, odlučila je i da finansira žurku u njihovoj porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

- Brena je trenutno sa Stefanom na turneji u Americi, tako da njih dvoje nisu mogli da budu na proslavi, ali se zato potrudila da sve bude na nivou. Za rođendan je izdvojila čak 10.000 eura, a skoro sve je, vjerovali ili ne, otišlo na iće i piće. Živojinovići vole da njihovi gosti uvijek imaju kompletan ugođaj, tako da su se potrudili da trpeza bude bogata, a jelovnik je kreirao Boba, dok je izbor pića bio kao u najboljim restoranima. Iako je Viktor dugo bio na dijeti, pošto je dosta smršao, na rođendanu je dao sebi oduška - kaže sagovornik i dodaje da je i slavljenik bio darežljiv:

s-brena

- Viktor obožava muziku i voli da čašćava, pa je mladi pjevač Uroš Živković sa muzičarima dobio veliki bakšiš od njega, ali i od drugih gostiju, naročito od Bobinog najstarijeg sina Filipa. On je stalno bio na vezi sa vjerenicom Aleksandrom Prijović, koja nije mogla da prisustvuje slavlju jer je iste večeri imala nastup u Portorožu.

filip

Na slavlju održanom u petak uveče bilo je stotinak gostiju, koji su ostali do zore, a iako su mnogi donijeli skupocjene poklone, svakako se najviše istakla slavljenikova majka.

(Novi.ba/Alo.rs)

Ne propustite