Hrvatski navijači hodaju Podgoricom i viču "Ovo je Srbija!" (VIDEO)

Druga strana sporta
Hrvatski navijači hodaju Podgoricom i viču "Ovo je Srbija!" (VIDEO)
.

Košarkaši Cedevite večeras u Podgorici protiv Budućnosti igraju odlučujuću utakmicu za finale ABA lige, a uoči utakmice hrvatski navijači su neobičnim potezom provocirali domaće. 

Nekoliko navijača prošetalo je gradom u majicama Cedevite mašući hrvatskim barjakom uz povike "Ovo je Srbija". Iako su mnogi posumnjali na to da se radi o prvotravanjskoj šali, snimka ih je razuvjerila. 

Video neobičnog incidenta objavljen je na stranici crnogorske Drugačije radio stanice. Isti izvor navodi da se radi o navijačima Cedevite koji su tako odgovorili na provokacije navijača Budućnosti. Crnogorci su prošlog tjedna u Zagrebu privedeni zbog remećenja reda i mira te navodnog skandiranja "Ovo je Srbija". 
 

 Budućnost i Cedevita igraju večeras od 19 sati. 
 
"Moramo dolje odigrati puno bolje i čvršće nego u prvoj utakmici, tako da mislim da će ta utakmica biti kompletno drugačija nego prva. Mislim da će igrači dati sve od sebe i neće tu biti velikog taktiziranja. Znamo da je Budućnost ove sezone kod kuće izgubila samo dvije utakmice, protiv Darušafake i Kubana, i nadam se da ćemo dati svoj maksimum", izjavio je trener hrvatskog prvaka Jure Zdovc.

Odlučujuća utakmica drugog polufinala između Crvene zvezde i Mornara na rasporedu je u ponedjeljak. 

Ne propustite