Stotinjak gostiju: Evo koliko je Brenin sin spiskao eura za rođendan, zavrtjet će vam se u glavi od cifre

Show
Stotinjak gostiju: Evo koliko je Brenin sin spiskao eura za rođendan, zavrtjet će vam se u glavi od cifre
.

Na proslavu su pozvali stotinjak gostiju, a slavlje je trajalo do jutarnjih sati. Majka je odlučila sina iznenaditi i prilično luksuznim poklonom, automobilom Audi RS3 Sportback vrijednim 430.000 kuna.

Kako bi se pobrinula da svom mezimcu napravi "zabavu za pamćenje", Lepa Brena (57) organizirala je glamuroznu proslavu u vili na Bežanijskoj kosi.

Pjevačica je za 20. rođendan svog sina Viktora izdvojila je vrtoglavih 70 tisuća eura što je više od pola milijuna kuna, pišu srpski mediji.

- Brena je sinove Stefana i Viktora odgajala da ne budu bahati i da uvijek poštuju ono što imaju.

Oni su uvijek imali dobar džeparac, ali nikada im nije bilo dozvoljeno da se razbacuju. Često su smatrali da njihova majka pretjeruje i da bi mogla dozvoliti da se malo više opuste, ali ona je u nekim situacijama bila nepopustljiva i to se isplatilo. I Stefan i Viktor su pošteni i vrijedni, Stefan je diplomirao i gradi pjevaču karijeru, a Viktor studira i na putu je da se uključi u obiteljski posao, tako je Brena zaključila da može da ih ponekad nagradi luksuzom, a Boba se složio s njom - rekao je prijatelj obitelji Živojinović za Kurir. 

Na proslavu su pozvali stotinjak gostiju, a slavlje je trajalo do jutarnjih sati. foto: Instagram Majka je odlučila sina iznenaditi i prilično luksuznim poklonom, automobilom Audi RS3 Sportback također vrijednim više od pola milijuna kuna. I

ako pjevačica nije bila prisutna na proslavi jer se trenutno nalazi na turneji u Americi, naredila je slavljeniku kako ne smije ostaviti nikakav nered nakon tuluma. 

Brena je trenutno sa Stefanom na turneji u Americi, tako da njih dvoje nisu mogli biti na proslavi, ali se zato potrudila da sve bude na nivou. Za rođendan je izdvojila čak 75 000 eura, a skoro sve je otišlo na hranu i piće.

Živojinovići vole kada njihovi gosti  imaju kompletan ugođaj, tako su se potrudili da gozba bude bogata, a jelovnik je kreirao Boba, dok je izbor pića bio kao u najboljim restoranima - dodao je izvor blizak pjevačici.

 

Ne propustite