SUMNJA DA BOLUJE OD TEŠKE BOLESTI: Zdravstveno stanje Mikija Đuričića ozbiljno!

Show
SUMNJA DA BOLUJE OD TEŠKE BOLESTI: Zdravstveno stanje Mikija Đuričića ozbiljno!
.

Miki Đuričić sumnja da boluje od teške bolesti. Naime, pčelar iz Kupinova već neko vrijeme ima čudne simptome i osjeća da se sa njim nešto čudno dešava. Nekoliko se puta i požalio svojim bliskim osobama iz "Zadruge" da mu je na momentu veoma loše.

Miki je juče u toku dana iz čista mira počeo da povraća tim intenzitetom da se jedva zaustavio.

- Je*em ti lebac umalo se nisam ugušio. Zakašljao sam se i iz čista mira počeo da povraćam. Iz mene sve voda ide. Lijepo ja kažem da sam bolestan. Neka me rakčina jede. Stomak mi je vječito naduven, a smršao sam, ne jedem ništa. Naduven sam, ne znam od čega - jadikovao je Miki nakon što je povratio.

On je i ranije pričao o osjećaju da ima rak. Jednom prilikom je rekao da osjeća da će umrijeti od neke opake bolesti kao što je kancer piše Srpski Telegraf.

Prije nekoliko mjeseci jedan od boljih specijalista je analizirao Đuričićevi stanje na osnovu fotografija na kojima se vidi da Miki ima psorijazu. On je rekao da su njegove rane otvorene, što dovodi do raka kože, a postoji mogućnost da je Mikija već zahvatio taj stadijum koji je skoro pa neizliječiv piše Srpski Telegraf. Specijalista je rekao da su imali slučajeve gdje su pacijenti umirali u roku od godinu dana, jer nisu shvatali ozbiljno težinu bolesti koju imaju.

Ne propustite