Nikad bolje nije izgledala bivša snaha Emine Jahović: Ima troje djece i DJEVOJAČKU LINIJU

Show
Nikad bolje nije izgledala bivša snaha Emine Jahović: Ima troje djece i DJEVOJAČKU LINIJU
.

Emina Jahović je već nekoliko mjeseci u samom centru domaće javnosti zbog razvoda od turskog pjevača Mustafe Sandala. A danas u žižu dolazi njena bivša snaha Dina Džanković.

Dina koja je 2005. bila Mis Srbije i Crne Gore, šeta Istanbulom u zlatastoj haljini i dubokim čizmama. Od njenog krunisanja na takmičenju lhepote prošlo je skoro deceniju i po, a ona je i sada zanosno lijepa.

 

A post shared by dinadzankovic (@dinadzankovic) on

U braku sa pjevačicinim bratom, košarkašem Mirsadom Turkdžanom bila je od 2006. do 2012. godine i dobili su troje djece, Kariu, Nabi i Nusreta Kanua. Nakon razlaza Emina i Dina ostale su u sjajnim odnosima i često se viđa u društvu bratanca i bratanica.

A Dina se nakon uspjeha na izboru za mis posvetila dizajniranju enterijera što je u međuvremenu postala njena profesija.

 

C’est la vie ????????

A post shared by dinadzankovic (@dinadzankovic) on


Prije dvije godine u Novom Pazaru Mirsad se drugi put oženio Dušicom Trninić. Pisalo se najprije da Emina ne prihvata drugu snahu. Razlog takvom pisanju bio je njen nedolazak na vhenčanje. Kasnije objavljivanjem niza zajedničkih slika situacija se promijenila jer je postalo očigledno da su snaha i zaova u dobrim odnosima.

Ne propustite