SINU JE DALA IME PO OCU: Sandru svi znate, a drugu KĆERKU Nine Rešića sigurno niste vidjeli - I ONA JE PRAVA LJEPOTICA! (FOTO)

Show
SINU JE DALA IME PO OCU: Sandru svi znate, a drugu KĆERKU Nine Rešića sigurno niste vidjeli - I ONA JE PRAVA LJEPOTICA! (FOTO)
.

Ona je jedina imala dobro opravdanje što se nije pojavila na njegovoj sahrani.

Pjevač Amir Rešić Nino, koji je preminuo prije 10 godina, u 43. godini, od perforacije pankreasa, ostavio je iza sebe tri kćerke.

Ipak, na sahrani se nijedna od njegovih kćerki nije pojavila.

720

O tome se posebno pisalo kada je njegova kćerka Sandra Rešić postala popularna.

Ipak, jedina koja je imala opravdanje bila je njegova kćerka iz prvog braka, Amela, koja je baš u to vrijeme rodila sina te ga i nazvala po svom ocu – Amir.

7201

Poslije njegove smrti mnogi su pisali o dnevnicima koje je on pisao, a Amela je prva koja se pobunila oko objavljivanja sadržaja iz tih dnevnika.

Ona je po svaku cijenu htjela da dobije te dnevnike, jer nije htjela da drugi čitaju o intimnim stvarima njenog oca.

Amela Rešić je zapravo kćerka Jasne Konjević, bivše supruge njegovog kolege Šerifa Konjevića. Na pitanje da li je preljuba sa njegove strane bila razlog razvoda od njegove prve žene, Sare.

Amela je danas crvenokosa, udala se i promenila prezime i u porodici će ostati upamćena po tome što je svom djetetu dala dedino ime.

Ne propustite